Facebook Twitter rss

Video – Paul de Leeuw recenseert ‘Hallo witte mensen’ van Anousha Nzume

Delen maar!
Linkspammer 17 mei 2017 Artikel
2 gedachten over “Video – Paul de Leeuw recenseert ‘Hallo witte mensen’ van Anousha Nzume”

  1. Ad schreef:

    dikke witte brave man

  2. Zware schreef:

    Absolute onzin. Het is wereldwijd des mensen’s eigen om zo snel mogelijk iemand van buiten de eigen groep te plaatsen, zowel uit veiligheidsperspectief als om iemand op de juiste wijze aan te kunnen spreken. Daar hoort taal en uiterlijk bij. Als iemand een andere kleur heeft dan gemiddeld is dat dus zeker een faktor. Ik als blanke in Thailand wordt wekelijks aangesproken met: waar kom je vandaan”. Nooit heb ik dat als storend of discriminerend ervaren. Anna zeurt, en Paul zeurt -als brave havist die zijn lesje leert- met haar mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *