5 gedachten over “Geert Wilders reageert op voorstel ‘hoofddoekjes bij Amsterdamse politie’”

 1. Bij ongewijzigd beleid hebben kafirs in NL over uiterlijk 3-4 generaties zich maar te schikken naar de sharia. Emigreer nu het nog kan!

 2. De linkse Nederlander schaamt zich voor alles wat maar Nederlands is. Eerst scharen zij zich heel genoeglijk bij de Zwarte Piet weg..zwarte mensen. Dan schamen zij zich blank te zijn, en roepen dat alles wat zwart is en gekleurd en moslim…perfect is, en dat de Nederlander zich moet schamen nu blank te zijn. De wereld op zijn kop.
  Nu dan Amsterdam…de politie moet hoofddoekjes op tbv de moslims! Wat een achterlijke gedachte. Dan mogen ook de keppeltjes, helmen, etc.etc. ook gebruikt worden! Gelijke monnikken gelijke kappen toch?
  Ik ben van mening dat niet de Nederlander moet buigen als knipmessen naar de allochtoon, moslim, zwarte, gekleurde mensen die hun toevlucht tot Nederland gezocht hebben, maar dat deze mensen zich moeten aanpassen aan onze leefwijze.!!!!
  Ik zie het helemaal voor mij. Ik krijg visite die een andere mening heeft hoe ik koffie aan hun presenteer. Zij slaan het blad uit mijn hand en beginnen eigenhandig op hun manier mijn huis en gewoonte te bestieren!! Hoe dol is dit?
  In de koran staat ook nergens dat het hoofddoekje gedragen MOET worden, dat is een interpretatie van de mensen zelf uit onwetendheid misschien? Of uit de aangeleerde angsten?
  Maar dat de Amsterdamse politietop hier maar over denkt!!! Wat een ruggengraad heeft de Amsterdamse politie….. niet dus. Wat vindt de gemiddelde politieagent hiervan?

 3. Nou…..het heeft totaal geen zin om je druk te maken over de voortschrijdende islamisatie van Nederland en Europa. Als u iets verder kijkt, kunt u weten dat dit is gepland, al vele jaren terug en is niet meer terug te draaien.
  1975 Resolutie van Straatsburg.
  Tijdens de oliecrisis heeft Europa een convenant gesloten met de olielanden: Onbeperkte toegang voor moslims in Europa, onbeperkt bouwen van moskeeën, onbeperkt uitdragen van hun ideologie.
  De EU is er met handen en voeten aan gebonden en Nederland dus ook.
  Alles gaat langs de weg der geleidelijkheid, iedere keer een stukje meer inleveren voor ons tot er niets meer is en de eigen identiteit en cultuur vervangen door Islam.
  Daarom lijkt het alsof onze *leiders* stokdoof zijn voor meningen van het volk.
  Zij zijn geketend aan dit convenant.
  Dagelijks kunt u zien waartoe dit heeft geleid.
  Pim Fortuyn heeft het voorspeld.
  Ook niet voor niets is Schippers weer aangesteld als formateur, zij is VVD en dan ook de trekpop van Rutte, die op zijn beurt weer een aanhangsel is van Merkel en ga zo maar door.
  Dat is het beleid van EU m.b.t. Europa.
  Alles is gerelateerd aan en nauw verweven met grote belangengroepen, w.o.
  Soros, Vrijmetselarij etc.
  Dit hoofddoek beleid is dus gewoon weer een stapje verder op de weg naar Islamisering. Leg u er maar bij neer.
  Vind ik leuk · Beantwoorden · 1 · 26 minuten

Reacties zijn gesloten.