Facebook Twitter rss

The end of freedom of speech in Canada

Delen maar!
Linkspammer 19 mei 2017 Artikel
6 gedachten over “The end of freedom of speech in Canada”

 1. Piet van Linden schreef:

  Shame on Canada. Here in Bergen op Zoom , Netherlands, we have a war Cemetry with about 2000 Canadian boys who gave their lives for our freedom and freedom of expression.
  New things come out of new thoughts. Your new law is a mistake and a step back. You cannot put a lid on someones mind.

 2. maurice schreef:

  Left and religious zealots–are THE enemies of western freedoms&civilization, cut them out of any direct or indirect type of government funding

 3. sven schreef:

  Dus jullie zijn voor discriminatie of begrijp ik de tekst van het wetsvoorstel niet?

  1. Linkspammer schreef:

   Je begrijpt de tekst van het wetsvoorstel niet: die impliceert namelijk niet alleen hoe ‘discriminatie’ moet worden voorkomen maar ook hoe ‘kritiek op gender’ kan worden voorkomen. Genderkritiek is ten eerste geen ‘discriminatie’ en ten tweede valt dat onder de vrijheid van meningsuiting.

   Tegenstanders van deze wet zijn dan ook niet zo zeer voor discriminatie maar tegen het inperken van de vrijheid van meningsuiting.

   Een van de uitvoeringen van deze wet is bijvoorbeeld: ‘Het verbod om mensen met hij of zij aan te spreken’. Je mag dan niet meer naar ‘gender’ verwijzen maar alleen nog maar naar ‘mensen’ en ‘neutrale’ geslachtsaanduidingen gebruiken.

   Het is een serieus onder overheidsdwang moeten uitvoeren van ‘newspeak’ en ‘doublethinking’ zoals beschreven in Orwell’s ‘1984’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *