6 gedachten over “Gaf ‘Scarlise shooter’ James Hodgkinson gehoor aan geweldsoproep Huffington Post?”

 1. Er zullen altijd mafketels zijn, die hun geweld goedpraten middels (bewust) verkeerd geïnterpreteerde schrijfsels. Ligt aan de mafketels.

  1. Ja de zoveelste gek die volgestopt met meanstream nepnieuws en retoriek van Hillary de verzetshoer, meent met een shotgun zijn ideologische gelijk te krijgen. Kortom een pimmetje voor de US, Hoop voor de US dat ze naast de Nederlandse 3e weg korte metten maken met deze nieuwe variant van Hollandites een linkse pestepidemie die hoog besmettelijk is met een grote incubatietijd.

 2. Journalistiek hooliganisme. Tja, hadden we in 1913 ook. Kost levens.

  En krant en tv zijn nu voor achterblijvers dus die zetten nog even aan. Noodbloei voor de dood.

 3. De “KOGEL KOMT WEER VAN LINKS”.
  .
  Bedankt LINKS voor het constant demoniseren van Trump en de Republikeinen. Bedankt:
  – De Democraten, CNN, MSNBC, ABC, CBS, New York Times, Washington Post.
  – En natuurlijk de celebrities: Kathy Griffin (afgehakte hoofd Trump), Snoop Dog (doodschieten Trump), Saturday Night Live, New York Public Theatre (doodsteken Trump op podium), etc, etc.
  – En alle NL-“journalisten”: De adepten van de linkse USA-media, zij hangen aan jullie lippen, zij citeren alleen jullie linkse nieuwsmedia (nooit FOX!!!): Twan Huys, Pauw, Jinek, DWDD, Volkskrant, NRC, Parool, Vara, Vara/joop.nl, NTR/NPO (onze LINKSE staatsomroep).
  .
  Jullie zijn allemaal medeverantwoordelijk voor het demoniseren van Trump/Republikeinen. En daarmee iemand zover krijgen dat hij de LINKSE TREKKER overhaalt.
  .
  Jullie Amerikanen zijn nieuw met de “KOGEL VAN LINKS”. Wij hebben dit demoniseringsproces al meegemaakt: Waar LINKS en de LINKSE-media het voor elkaar kregen dat ze iemand, waarschijnlijk één van hun aanhangers, zo gek kregen om een politicus te vermoorden: PIM FORTUYN.
  .
  (Bij Geert Wilders is het LINKS en de LINKSE NL-media, middels het demoniseringsproces, nog niet gelukt iemand zover te krijgen om hem te vermoorden. Hij wordt kennelijk te goed bewaakt.)

Reacties zijn gesloten.