Facebook Twitter rss

Migratie-experts noemen Jesse Klaver ‘hoeder van de rechtstaat’

Delen maar!
Linkspammer 14 juni 2017 Artikel
8 gedachten over “Migratie-experts noemen Jesse Klaver ‘hoeder van de rechtstaat’”

 1. De jolige Francisco schreef:

  Het is toch fantastisch dat de heer J.Klaver is opgehoepeld uit de formatiebabbeltjes
  En nu ook echt wegblijven Klaver!

 2. Freija schreef:

  Inmiddels vinden er vrijwel dagelijks islamitische terreuraanslagen plaats. Ze worden nu nog gemaskeerd als diabetische “ongelukjes” maar dat valt niet vol te houden, niet voor eenieder met ook maar een greintje gezond verstand. Yasser helpt goed mee aan de hijra.

 3. sudare schreef:

  Voor wie z’n rechtstaat dan?
  Is voor ons nederlanders onze eigeen nederlandse rechtstaat plotsklaps onbelangrijk geworden.
  Godsamme wat een mafkezen lopen er hier rond, ga lekker naar MO als het daar zo goed is geregeld.
  Maar daar gooien ze betweters buiten, zoals die nederlandse mevrouw uit Libie. Zouden we ook vaker (echt) moeten doen en niet onbeheerd de straat op sturen.

 4. sudare schreef:

  Maar eigenlijk bedoelen ze natuurlijk dat dat slecht is voor hun verdiensten, dat zou wel zo eerlijk zijn. Maar “groen””links”en feitelijk gaan nu eenmaal niet samen

 5. Zware schreef:

  Geen enkele rechtsstaat staat ongebreidelde migratie toe ten koste van de welvaart en sociale cohesie van de eigen bevolking. Het principe moet zijn: hulp waar kan, aan diegenen die het echt verdienen en nodig hebben. En dat moet niet beslecht wordn op Nederlands, of zelfs Europees grondgebied: in Italie lopen nu al meer dan 500.000 verweesde dobbermigranten rond zonder asielstatus die weigeren terug te keren naar hun geboorteland, cq. continent.
  De bescherming van de eigen bevolking dient voorop te staan.

 6. Mediaevist schreef:

  Het lijkt me dat hij voor zijn eigen agenda nu juist weinig voor elkaar gaat krijgen. En hoe men hier het begrip ‘hoeder van de rechtsstaat’ hanteert, dat zal dan vooral over de rechten zijn van hen die hier naartoe willen komen – nou voor die groep bereikt hij zo niks door weg te lopen lijkt me.

 7. Xander de Uyl schreef:

  Een intellectueel die de emotie de ratio laat sturen is zijn titel niet waard. Terugbetalen van alle kosten van dit prul en naar een arbeiderswoninkje.

  En bij onwil dreigen met “terroir et la tete”. Cochon-semi intellectuel.

 8. 403 schreef:

  DWARS en Grrrr Slinks zouden juist als terroristische organisatie aangemerkt moeten worden. DWARS= Domme Werkloze Apatische Racistische Sukkels.
  Migratie Experts? Gesubsidieerde neus peuteraars hopend op een conflict. Dagen naar buiten staren in zo’n stoffig gesubsidieerd kantoortje bij een universiteit of NGO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *