4 gedachten over “Witte man die Republikeins congreslid neerschoot is anti-Trump, fan van Bernie Sanders”

 1. Weimar. Zij begonnen met moorden en toen bedachten wij iets ergers.

  Tja, ergens begrijp ik het.

  Want, zoals de mafia-spijtoptanten zeiden:” we schoten toch alleen maar moordenaars dood”.

  Zorreguieta was een vrijheidsactivist en linksen waren moordenaars.

 2. Zie je wel ‘the resistance’ van die geile Hillary in full action, dus geen …..?!, beste Jacco van der Waal. Gok nooit Theresia May maakte dezelfde fout. Het meest onwaarschijnlijke is meestal de waarheid tegenwoordig. Wen er maar aan en dat is tevens regeringsbeleid ( Al Gore calls it: a nuisance), zoals je ongetwijfeld al lang wist
  http://politiek.tpo.nl/2017/06/14/schietpartij-tijdens-honkbal-training-amerikaaans-congres-afgevaardige-steve-calise-neergeschoten/

 3. En waar de hoeren van CNN nu zouden moeten switchen met CNN US om het nieuws over de kogel(s) van links te laten zien, zien ze liever (Breaking News) moslims die allemaal mensen redden in London o.l.v. Amanpour. LOL

Reacties zijn gesloten.