Facebook Twitter rss
7 gedachten over “D66 probeert hoofddoekjes bij politie Amsterdam alsnog door te drukken”

 1. sudare schreef:

  D(om)666 in de bocht, zet eerst maar zelf eens een hoofddoekje op, mw de locoburgemeester.
  Wanneer komt nou die amsterdamse afsplitsing van Nederland?

 2. Henry schreef:

  Het wordt zo langzamerhand tijd dat we bestuurders beroepsverbod op gaan leggen.
  Wat denkt deze mevrouw eigenlijk, recht tegen de wil en wens van de burger in haar zinnetje te kunnen doordrijven? Weg ermee!

  Burgers van Amsterdam, let op uw saack! U hebt al veel te veel laten gebeuren. Pak uw kans voor het te laat is, het is vijf over twaalf.

  Ten strijde tegen dit soort!

 3. Mr. Carel schreef:

  D66 is het raapsel van het allerlaagst politiek niveau dat in Amsterdam is overgebleven na het failliet van decennia lang rampenbeleid van PvdA en Groen Links. Mevrouw de Hittepetit Ollengren gooit het nu over de asielzoekersboeg en de verdere islamisering van de stad. Sodemieter eerst dat opgefokte potje Elsje Lust er eens uit, die denkt dat ze beleidsmaakster is in plaats van politiewoordvoerster (dus geen eigen mening ventileren). Amsterdam onder D66 is nog erger dan onder het vorige linkse terreurbewind. Vd Laan was tenminste duidelijk PvdA. D66 is kleurloos gevaar voor de totale ondergang. En niet alleen van de bakfietsengezinnen op de Herengracht.

 4. 403 schreef:

  In dat geval ga ik aangifte tegen haar doen voor discriminatie. Het ondersteunen van een terroristische organisatie. Wederom worden moslims weer voorgetrokken op andere minderheden. Debiel slecht en slechtig heeft zo haar eigen buitensluit beginselen. Links is samen met de moslims het nieuwe nazisme.

  1. Mr. Carel schreef:

   Prof. Dr. Jacques Presser, die wist waarover hij het had, sprak decennia geleden de profetische woorden: “Het nieuwe fascisme zal zich aandien als anti-fascisme” Dat is tot op het woord nauwkeurig, wat we nu meemaken. De staatsmedia Volksblatt, NSB-Handelskammer, VARA en NPO: het is het nieuwe fascisme pur sang met hun boegbeelden Arnon Grunberg, Geert Mak, de D66 huiskomiek en de lelijkste man van NL Joop van der Hek, de mislukte cabaretparodie Van Muiswinkel, hysterische lellebellen met de Rote Armee waanzinsoogopslag van Ulrike Meinhoff als SS en Fleur…te veel om op te noemen…de Vijfde Colonne is onder ons. Moet gestopt.

 5. Het rode schoentje schreef:

  D(eugen)66

 6. sudare schreef:

  Arogander Pechtold laat zien dat Dom666 beter past dan Deugen666. Dan maar D(eugtNiet)666?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *