Facebook Twitter rss

Man schrijft op Facebook te zijn belaagd door Marokkanen, mag niet van moralist

Delen maar!
Linkspammer 17 juni 2017 Artikel
3 gedachten over “Man schrijft op Facebook te zijn belaagd door Marokkanen, mag niet van moralist”

 1. Helena schreef:

  Nederlanders worden niet genoemd want ze zijn nederlanders in Nederland. Als ze slechte dingen doen in Marokko dan wordt in Marokko ook gezegd dat het Nederlanders zijn. Overal in de wereld wordt gezegd wat de achtergrond van iemand is, als ze geen autochtonen zijn. Het is nu eenmaal zo en om dat niet te willen weten is vreselijk wereldvreemd en naïef. Trouwens de Marokkanen vinden zichzelf helemaal geen Nederlander, ze kijken neer op ons. Ik heb het niet over alle Marokkanen. Trouwens de Turken hebben precies hetzelfde idee, die voelen zich ook niet Nederlander, nog de Chinezen , Indiers enz. IK vind dat ook normaal want je kan je achtergrond niet zo maar vergeten. Ik zou me ook niet Turks of Marokkaans voelen in Turkije of Marokko. Wat wel wordt verwacht is dat je je behoorlijk gedraagt. Het is dan te verwachten dat het volk van het land waar je woont, je niet meer zit zitten. Dat is geen discriminatie dat is doodgewoon de realiteit.

 2. Xander de Uyl schreef:

  Wij Friezen kijken neer op alles. Met als laagste in rang: Duitsers.

  Ter zake: als Marokkanen iets doen beschrijf je alle relevante info. Je bent niet verantwoordelijk hoe die gebruikt gaat worden. Vooroordelen zijn prima. Ze helpen langer te leven. Er is een groep die er onterecht onder gebukt gaat. Minder erg dan de kwaal. Ze kunnen gewoon het tegendeel bewijzen.

  In het recht mag je niet uitgaan van vooroordelen, in de maatschappij hoor je het ter bescherming van jezelf en anderen het wel te doen.

  Vooroordelen zijn de schuld van de vooroordeel-veroorzakers. De Marokkanen dus. En dom hbo-alpha trapt er in.

 3. sudare schreef:

  Waarom zou je de etnische achtergrond niet mogen noemen, dat is wel degelijk relevante informatie.
  En als altijd zullen de goeden onder de kwaaien lijden, tenzij zij zelf de rotte appels er uit kwakken.
  Echter er zal nog heel wat water naar de Noordzee stromen voordat dat plaatsvindt ben ik bang.
  De gevangenissen staan volgens de overheid leeg, dus tijd om te vullen, ook goed voor werkgelegenheid. Terug naar noordafrika is ook een goede optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *