Facebook Twitter rss
5 gedachten over “NOS ontdekt nieuwe bevolkingsgroep: ‘Rechts-radicale hipsters’”

 1. Mr. Carel schreef:

  Prof. Dr. J. Presser: “Het nieuwe fascisme zal zich aandienen als anti-fascisme”. Dit NOS-bericht is geheel getoonzet in de stijl van het Rood Fascisme, het nieuwe fascisme dus, dat zich bedient van de staatsmedia Volkskrant, NRC en NPO. Via deze NSB-kanalen verspreidt het kankergezwel van de islam zich over Nederland.

 2. sudare schreef:

  Rechts-radicaal als je voor jezelf en eigen bevolking opkomt? Gekker moet het niet worden. En dan nog die commentaren die de mensen gelijk met nazi’s vergelijken, het houdt niet op. Erg diepgaand was het dan ook allemaal niet. Hopelijk kan deze beweging samen met Pegida en AFD een keerpunt in Duitsland en samen met ons FVD in de EU bewerkstelligen. Mijn hoop op de PVV begin ik langzamerhand op te geven. Blijkbaar wil de gemiddelde nederlander, zo die al bestaat, gewoon vertrapt worden. door de linkse kliek met D666 voorop

 3. kees Tummers schreef:

  de NOS liet een heuse ‘onderzoeker’ aan het woord, die liet weten dat er bij deze groep -zeker bij de leiders- veel lieden zitten met nazi-sympathie├źn. Die ‘onderzoeker’ -kennelijk moet dat woord ons overtuigen van z’n objectiviteit- was een ongewassen baardaap vermoedelijk uit de hoek van linkse progressieve goedmensen waar de NOS altijd z’n deskundigen en/of onderzoekers haalt. Deze Duitsers dus ook weer even net als AfD weggezet als stelletje nazi’s .

 4. North schreef:

  Het is een schande dat links Nederland het etiket ‘Nazi’ te pas en te onpas plakt op iedere politieke tegenstander. Dan besef je de pijn van de mensen niet, die onder het Nazistisch regime geleefd hebben en de gruwelijke daden van de Nazi’s evenmin.
  Iemand een Nazi noemen, omdat die demonstreert tegen de komst van vluchtelingen, is werkelijk een grof schandaal. Het is ongelooflijk dat de NOS dit artikel publiceert.

 5. sudare schreef:

  De “deskundigen” zijn veelal zelfbenoemd, het is echt verbazingwekkend wat ze allemaal voor de camera slepen als veiligheids-deskundigen, amerika-deskundigen en nu ook weer nazi-deskundigen.
  De meeste kennen de geschiedenis niet eens zoals bijvoorbeeld het legertje zgn MO-deskundigen, een schande voor de objectieve nieuwsgaring. Laat gewoon de feiten zien (en niet knippen!!!) de conclusies trek ik zelf wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *