Facebook Twitter rss
4 gedachten over “Orbán: ‘Martin Schulz needs a refresher course on EU subsidies’”

 1. Koetje schreef:

  Hongarije de beste!

 2. Zware schreef:

  Duitsland is economisch een netto ontvanger. Prachtig verwoord.

 3. dirk flinterman schreef:

  orban is een topper. hij komt op voor zijn eigen landje (9 miljoen inwoners). Daar kan Rutte met zijn principeloze houding waar het de wensen van zijn eigen landgenoten betreft (Zie oekraine referendum), een puntje aan zuigen,
  Dirk Flinterman

 4. sudare schreef:

  Orban is de enige die het schengenverdrag serieus neemt, eventueel asiel aanvragen in het eerste veilige land. Ik begrijp de EU en mn NL niet dat ze mensen accepteert die overduidelijk al door tal van veilige landen gewandeld moeten zijn, dat is toch tegen de geest en letter van dat verdrag. Logisch nadenken is blijkbaar erg moeilijk, blijkbaar even niet “bij de les” geweest op school??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *