Facebook Twitter rss
4 gedachten over “Van terrorisme verdachte Corbyn-supporter organiseerde demonstratie Grenfell Tower”

 1. Koetje schreef:

  Verdacht is nog niet veroordeeld. En zullen we eerst allemaal de onderzoeken afwachten en de doden begraven, voor we en masse gaan proberen er zo voordelig mogelijk uit te zien? Beetje geñant dit….

  1. idopane schreef:

   ls je gisteren Newsnight had gekeken had je daar een BBC journaliste kunnen zien die het onderzoek al had afgesloten en May, die zij ‘interviewde’ kreeg meteen de schuld hetgeen ze van de betreffende dramtrut ook maar meteen moest toegeven, want dat leek voor de ‘verslaggever zonder onderzoek’ vast te staan. Daar komt bij dat overtredingen van veiligheidseisen etc. toch een zaak van burgemeester en gemeenteraad van London oftewel Sadiq is. M.a.w. het is juist de mainstream media die het massaal politiek uitbuiten, voor dat er ook maar een goed onderzoek is afgesloten en als er sporen van benzine of andere explosieve stoffen worden gevonden, wat dan?. Zoals je zegt zullen we eerst allemaal de onderzoeken moeten afwachten en dat is al gênant genoeg.

 2. KoefNoef schreef:

  Behalve misstanden met beveiliging etc, kwam er nog meer aan het licht; Engeland is een 3e wereldland geworden!

 3. Freija schreef:

  Het zou mij niet verbazen als ze explosieven en brandstof aantreffen. Er kan veel mis gaan bij het bouwen van een bom. Die kortsluitende koelkast komt mij nogal ongeloofwaardig voor. Ik heb heel vaak kortsluitende apparaten in huis, de flat waarin ik woon staat er echter nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *