Facebook Twitter rss

Video – DENK: ‘Zijn de racistische cowboys al weg bij de politie? Nee!’

Delen maar!
Linkspammer 17 juni 2017 Artikel




4 gedachten over “Video – DENK: ‘Zijn de racistische cowboys al weg bij de politie? Nee!’”

 1. Fatima schreef:

  En voor de show ook Christenen en Joden misbruiken in zijn dramargumenten. Die zeuren niet, loser. En zie jij een “keppeltje” al patrouilleren in A’dam west? Of regenboog politiepetjes?
  En waarom daar stoppen met vergelijken? Mannen en vrouwen nèrgens meer apart dan.

 2. Morloth Mida schreef:

  Wanneer je een hoofddoek draagt naar je werk, neem je je geloof letterlijk met je mee naar je werk. Het lijkt alsof Özturk zijn toespraak niet naleest nadat hij of zijn tekstschrijver hem heeft geschreven.

 3. PigWithLipSticK schreef:

  Özturk wederom in een slachtofferrol. De Turken gaan hier de dienst niet uitmaken. Nu niet en nooit niet. Wat een zeverkut is die Öztürk; net als zijn maat Kuzu.
  Weg met die hap!

 4. Zware schreef:

  Het gebrek aan diversiteit ligt niet aan de politie: er is een voorkeursbeleid voor ällochtonen”. Dat ze of te stom zijn of niet willen solliciteren (50/50) ligt aan hun eigen achterban: die kijkt een “geloofsgenoot”er op aan als hij als gewone agent, zonder vooroordeel optreed, hij of zij dient immers een voorkeursbehandeling te genieten.
  Zoalang de eigen achterban geen allochtone agenten wil die waardenvrij optreden, en daarbij het nivo van wat dan wel solliciteert zo schrikbarend laag is (vooral wat betreft het nederlands) en daarom afgewezen wordt, zie ik het somber in.
  Een nederlandse agent die mij staande wil houden zal ik toch voor alles, gewoon moeten kunnen verstaan – ik spreek immers geen gammele-gammele.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *