Facebook Twitter rss

Meisje (3) gaat naar tandarts, sterft

Delen maar!
Linkspammer 18 juni 2017 Artikel
2 gedachten over “Meisje (3) gaat naar tandarts, sterft”

  1. Mark van Slooten schreef:

    Ik ken geen duits. En dit is een persoonlijke tragedie voor de ouders die niet breed besproken hoeft te worden door ons. Kan me niet schelen wat de oorzaak is. Van leven ga je dood en je hebt domweg niet zoveel in de hand.

    1. Hr. M.Hannen schreef:

      De oorzaak dat dit kindje is gestorven kan ook aan bijv. de angst voor de tandarts en een hartfalen liggen. Helaas zijn veel tandartsen in Duitsland handelingsonbekwaam en ook na jaren van experimenteren! Uitzondering hierop zijn die tandartsen welke in Nijmegen zijn afgestudeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *