Facebook Twitter rss

Hoe oud-verzetskrant Trouw langzaamaan de weg volledig kwijt raakt

Delen maar!
Linkspammer 19 juni 2017 Artikel
11 gedachten over “Hoe oud-verzetskrant Trouw langzaamaan de weg volledig kwijt raakt”

 1. sudare schreef:

  Heel onbeTrouwbare krant!! Was toch ooit heel lang geleden gereformeerd? Maar nu in belgische handen. Nog even en de Telegraaf kan ook de deur uit zoals het zich laat aanzien.

  1. Cornelia schreef:

   De kranten én de media in ons land zijn allemaal gecompromitteerd door de elite.
   Eerlijk nieuws -behalve dan misschien het uitbreken van een of andere vulkaan- krijg je al lang niet meer.
   Beter haal je je nieuws van échte onafhankelijke websites en journalisten.

  2. C.B.A. Gollner schreef:

   …sinds Johan Olde Kalter en Lunshof Jr. de redactie voerden is het met De Telegraaf snel bergafwaarts gegaan. Daarop volgende redacteuren hebben het tij niet kunnen keren of wilden dit niet. Dit bleef niet zonder gevolgen – zie de graatmagere abonnementscijfers. En dan te bedenken dat de krant van wakker Nederland ooit 800.000 betalende abonnees had. Times were when…

 2. De jolige Francisco schreef:

  Dat zal nog een heel gedraai en geworstel worden voor de dames en heren politici
  om dezelfde afschuw voor te wenden die zij zogenaamd ervoeren
  bij een moslim aanslag. Je kunt de reacties uit linkse en moslimhoek
  al wel indenken. Bij Joop.nl zitten ze thans handenwrijvend bij elkaar
  om uit deze aanslag alle verongelijktheid te peuren die er in zit.

 3. Koetje schreef:

  Nee, deel 2 v.h. artikel: “na elke islamitische aanslag…..toe. “Dus, om te voorkomen dat er haatmisdrijven tegen moslims worden gepleegd, dienen moslims te stoppen met aanslagen. appeltje eitje, toch?

 4. zakindestron schreef:

  die zijn al 72 jaar geen verzetskrant meer. ze zijn nu al tientallen jaren een collaborateurskrant / landverraderskrant. jezelf een krant voor het volk noemen betekent niet dat het ook waar is.
  de democratische volksrepubliek korea heeft ook niks met democratie te maken en is al helemaal niet van het volk. laat je niet voor de gek houden door een naam.

 5. Xander de Uyl schreef:

  Met Trouw zelf is het dramatisch misgegaan. Goed in de oorlog, fout na de oorlog.

 6. Frank Verdellen schreef:

  …schei nu maar uit…de volgende stap, het censureren van internet is inmiddels in volle gang, kijk maar wat er op Facebook en Twitter al aan het gebeuren is. Berichten die enigszins negatief op regeringsbeleid zijn, of “xenofoob”, Islam-kritisch zijn worden verwijderd, de plaatser krijgt een waarschuwing en word na herhaling in de ban gedaan. Uiteindelijk zal het gehele internet als onafhankelijke nieuwsvoorziening worden kaltgestellt. Daarna zijn we weer aangewezen op stencilmachines en vlugblaadjes om op de hoogte te blijven. Er is een donkere wolk over Europa aan het trekken en de mensen hebben het niet in de gaten.

 7. Arturo schreef:

  Trouw,de meest verdorven krant van dit land,verzetsstrijders gaven hun leven voor vrijheid,nu likt deze krant de konten van moslims,erger is niet mogelijk.

 8. Shadow1100 schreef:

  Een beetje zichzelf respecterende krant opent met (negatief) nepnieuws over president Trump, schrijft dan een artikel waarin meneer Wilders wordt vernietigd en heeft minimaal 1 column waarin rechts Nederland van discriminatie en fascisme wordt beticht. Verder wordt er gezwegen over de leugens van grrr…oenlinksch en worden de criminele activiteiten van de VVD’ers goedgepraat. (Minister Kamp:” Ik ben een beetje dom geweest”.)

 9. Cornelis van den Berg schreef:

  Vroeger me niet gerealiseerd hoe diep deze ooit redelijk deugende krant kon zinken. Er zijn nog vele oudere mensen met een christelijke opvoeding die deze krant nog steeds lezen zonder in de gaten te hebben hoezeer de werkelijkheid tegenwoordig ideologisch verdraaid en verminkt wordt in dit persriool. Uitzondering met vlag en wimpel getooid is Ephimenco.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *