Facebook Twitter rss
3 gedachten over “Moeilijke vraag, makkelijk antwoord”

 1. Anton schreef:

  Hoe manipuleer je het lezerspubliek zo, dat het niet opvalt.

 2. Anton schreef:

  en ik maar denken dat journalistiek er was om nieuws te brengen. Met andere woorden, je publiek dingen vertellen die het nog niet wist.
  Maar ja, ik begrijp dat dit nog niet zo eenvoudig is.

 3. sudare schreef:

  Geef gewoon alle objectieve feiten, de analyse kunnen we zelf heel goed doen, vermits er geen feiten worden verdonkeremaand ofte wel achtergehouden, heus journaille het is echt niet moeilijk. Gewoon feiten uitzoeken (en vooral niet overschrijven van NewYorkTimes WashingtonPost), dat valt zo erg op, dat kunnen we namelijk zelf ook tot ons nemen, want de tijden zijn veranderd. Daal af uit jullie ivoren torentjes en begeef je onder de mensen, je zult verbaasd staan wat je dan allemaal niet hoort en nee niet gaan interpreteren, want wij zijn niet achterlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *