Facebook Twitter rss

NOS rectificeert. Weer.

Delen maar!
Linkspammer 19 juni 2017 Artikel
4 gedachten over “NOS rectificeert. Weer.”

 1. Mr. Carel schreef:

  De Nederlandse Staatsmedia (VK, NRC, NPO schaamtelozer opererend dan ooit hun Grote Voorbeeld de DDR) hebben het er maar druk mee, met rectificaties. Daarom zijn ze ook de LÜGENPRESSE. Als je met de rug tegen de muur komt te staan, rectificeer je in een achterafhoekje.

 2. sudare schreef:

  Als je op de fotoos kijkt heb je aan de vingers van een hand nog te veel, de grote meerderheid is gutmensch. Alles bij elkaar zo’n 300 mensen, ergo overdrijven is bij de NPO standaard geworden.
  Ik wens alleen de kale objectieve feiten, meer vraag ik niet. Alle franje mag weg, ook wat een deskundige en/of de reporter zelf denkt interesseert me totaal niet. Rapportage is weergeven van de terzake doende kale feiten.

  1. Mr. Carel schreef:

   Voor het door U gewenste rapportagepatroon zijn de Staatsmedia VK, NRC, NOS etc. niet bedoeld. Zij zijn de LÜGENPRESSE! Nog één voorbeeld: de Staatsmedia melden de grandioze overwinning van de eurofiele Franse snotneus Macron. Iemand die de cijfers analyseert: nog geen 15% van het electoraat heeft Macron, door het Franse kiessysteem, aan zijn “monsterzege” geholpen. Een overwinning voor het Europa van de dictators in Brussel? Luister en huiver hoe de Staatsmedia dit “nieuws” in gemanipuleerde vorm presenteren.

   1. sudare schreef:

    Macron gaat het nog heel moeilijk krijgen. Heeft geen enkele zetel in de senaat en de vakbonden zijn in Frankrijk (alsook in Belgie trouwens) oppermachtig. De nederlandse kunnen nog geen deuk in een pakje boter slaan. Het is net als een paar jaar geleden met de “arabische lente” iedereen juichen, maar je kon op je klompen aanvoelen dat de stabiliteit van dictators zoals Kadaffi en Sadam Hoesein broodnodig waren. Enfin we kennen het resultaat van democratie brengen nu onderhand wel, maar dat onze politici er met open ogen steeds maar weer intuinen blijft toch altijd weer verbazen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *