6 gedachten over “VARA-columniste wil Wonder Woman kapot hebben, want zionistisch”

  1. Wie helpt dat vervelende grietje eens uit de puberteit? Het is nu wel leuk geweest.

  2. Links=antisemiet, dus hoe moeilijk kan het zijn. past maar een oordeel, maffe linkse trien.
    Dat gaat nooit over, kan alleen maar nog erger worden want ze willen niets leren en kennen alleen hun eigen gelijk.

  3. “Was will das Weib?” De vraag uit het begin van de vorige eeuw is nog nooit zo actueel geweest als nu, op het moment dat een complete vrouwenhysterie van onbevredigde, door identificatie met moslimonderdrukte vrouwen, zich manifest maakt. Totaal gefrustreerde wijven als Sylvana Simons die van complete gekkigheid niet meer weten welke kant ze op moeten pissen, en de in de puberteit vastgelopen Fleur Zeur met haar gewelddadige angstaanjagend pathologische oogopslag…Dwangbuis en TBS, met deze misgeboortes zijn we terug in de tijd rond 1900 immers, dus dan ook maar dezelfde psychiatrische remedie.

Reacties zijn gesloten.