Eén gedachte over “Video – Eendenkuikentjes 24/7 live”

  1. ik weet zeker dat er nu figuren rond amsterdam bezig zijn om te kijken of ze dit kunnen censureren/verbieden vanwege discriminatie, racisme, vrouwonvriendelijk, anti islam, dieronvriendelijk, co2, anti homo, de toon, de molukken, rubberkorrels, gendergedoe, of een van de andere 154 miljoen redenen die ze er voor verzinnen om ze te kunnen vervangen door “ludieke” 1500 euro per stuk kostende plastic eendjes op zonneenergie van apple/tesla met wifi en 400 betaal-apps met politiek correcte eendengeluiden en constante beeldverbinding met de hoofddoekbrigade van de fatsoenspolitie amsterdam. nu kun je denken wat een onzin, maar wacht maar het komt vanzelf een keer in de volkskrant, nrc, parool, of andere landverraderskrant met bij voorkeur belgen aan het roer. en dan denk je “zak in de stron….”

Reacties zijn gesloten.