Facebook Twitter rss

Video – Finsbury Park Londen mosque terror attack suspect blows kiss from police van

Delen maar!
Linkspammer 19 juni 2017 Artikel
5 gedachten over “Video – Finsbury Park Londen mosque terror attack suspect blows kiss from police van”

 1. sudare schreef:

  Koekje van eigen deeg is niet te hachelen?

 2. Cornelia schreef:

  Volgens Sadiq Khan dit hoort gewoon bij het leven in een grote stad, je kunt je volgens hem nooit beschermen tegen terreur…

  En een ding weet ik heel zeker.

  Zonder islam was dit nooit gebeurd.

 3. De jolige Francisco schreef:

  Politiek correct antwoord
  Het is schokkend wat er is gebeurd, wij laten ons echter niet intimideren,noch
  door Islamextremisten,noch door Extremisten van welke aard dank ook. We staan
  pal achter onze democratische principes, Niet alle blanken haten Moslims
  etc etc
  Maar u wilt geen politiek correct antwoord, U wilt precies weten
  hoet ik mij voel welnu bij deze
  Het doet me nauwelijks iets. Wie kaatst etc

 4. 403 schreef:

  Eindelijk. Nu dit mogelijk is kan het overslaan naar de elite en de linkse gutmensch. Beste moslims, elite, politici en links gutmensch het punt komt dat men zegt I’m not right, I’m not left. But I’m about putting things right.
  Moeten politici en de msm, moslims maar niet blijven voortrekken op andere minderheden en haar eigen bevolking.

 5. zakindestron schreef:

  klopt geen reet van de hele gebeurtenissen. de ooggetuigen spreken de officiele verklaringen en elkaar tegen. 1 minuut na het telefoontje is politie ter plaatse en 7 minuten later is het al officieel tot terroristische aanslag verklaard. de dode man lag al dood/levend op die plek voordat het vrachtwagentje kwam volgens de ooggetuigen en in de filmbeelden is duidelijk te zien dat hij niet is overreden door een snelrijdend vrachtwagentje. de enige schade aan het vrachtwagentje zijn wat krassen links achter van de geparkeerde auto. de hele voorkant van het ding is onbeschadigd.
  het straatje is maar 2 auto’s lang dus wil je voor die paaltjes stilstaan dan kun je niet hard dat straatje ingereden hebben. en al helemaal niet als je dan ook nog om die liggende man heen moet rijden.
  er was nul bloed te zien en de “slachtoffers” werden ook niet echt door de rest geholpen en er was ook niks te zien wat je normaal ziet als iemand echt aangereden is of overreden is. nee hou dr maar rekening mee dat dat vrachtwagentje daar al in het straatje was, die dode man mischien bij het achteruitrijden is geraakt en toen gevallen, de bestuurder uit zn vrachtwagentje is gesleept omdat ie vooruit toch niet weg kon door de paaltjes, waarna iemand besloot dat het een goed tijdstip zou zijn om wat nepslachtoffers neer te leggen, dan alles uitgebreid te filmen en dan pas de politie te bellen, met een verzonnen verhaal over terrorisme tegen moslims. zulke in scene gezette filmpjes kennen we al van het moslimbroederschap in de diverse landen tijdens de zogenaamde arabische lente, en van de isis-white helmets in syrie. 100% nepnieuws, en voor may een veilige plek om heen te gaan als compensatie voor het wegblijven bij echte slachtoffers van terrorisme. de politiek in engeland is net als hun gebit, smerig met een lijkenlucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *