Facebook Twitter rss
4 gedachten over “Heel Holland Haat Anne Fleur Dekker”

 1. Anton schreef:

  Dus het is de schuld van de politie dat er voetbal hooligans zijn.

 2. zakindestron schreef:

  anne fleur dekker van de I.S. zou zichzelf supergraag ooit willen opblazen net als die vrouwen van die ander I.S. maar ze gaat gebukt onder de wetenschap dat ze met dr schele oogjes en lage iq nooit die draadjes goed aangesloten krijgt en het dus altijd een utopie zal blijven. meid jat een fietspomp (kopen doen jullie niet) stop het slangetje in je mond en pompen maar, mischien lukt het dan. krijgen je hersenen in iedergeval een keer een beetje zuurstof.

 3. Vladimir schreef:

  Er was al een waarschuwing van Jan, dat VK en joop haar als kop van Jut gebruiken en voor de leeuwen gooien. Eigenwijsheid en onnozelheid kost haar dus. En misschien vindt ze het niet erg; voelt ze zich de martelares. Voor haar “kameraden” die door “nazi`s” worden overvallen. Je mag verdorie geeneens meer een winkeltje plunderen….

 4. Xander de Uyl schreef:

  Anne Fleur koketteert met jhet linkse kamp. Ze kent geen doorvoelde emotie. Waarschijnlijk ook een narciste. In ieder geval een opportunistische geengageerde.

  Over tien jaar zal ze omklappen en voor het grote geld kiezen. Dan bagatelliseert ze haar gedrag als jeugdige overmoed.

  Klassieke post-puberfout: veel emotie, groepsgevoelig en geen doorleefde standpunten.

  Hopelijk blijft ze leven om haar gevaarlijke gedrag nog in te zien. Want links staat nog steeds met twee moorden voor en Anne Fleur is inderdaad bijna autistisch ergerniswekkend en ongevoelig. Dusgeef haar voorlopig bescherming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *