4 gedachten over “Linkse krakerstypes stalken popconcerten Radiohead want Israël = stom Palestina = lief”

  1. We weten toch links (SP,PvdA,PvdD,D666,VK,NRC,NPO met eigen huis ant-semiet) = anti-semitisch en dus rascistisch gelijk de pest, waarvan ze overigens zelf zeggen/denken dat juist NIET te zijn. Maak dat de kat wijs, maar die schudt ook qal z’n kop van nee.

    1. Links houdt ook niet van haar kinderen en de toekomst. Links houdt van pedofilie ( kind bruidjes moslims is ok). Links houdt van het nazisme en haar ideologie daarom gaan ze goed samen met moslims. Links houdt haar hand op door overheidsbaantjes te bekleden maar geen resultaat en kwaliteit leveren.
      Kinderen, linkse mensen en politici haten jullie samen met de multinationals.

  2. Ach ja, Paul Simon werd ook met pek en veren overgoten, toen hij muziek maakte in Zuid Afrika. Het resultaat: Graceland. In 1 klap Zuid Afrikaanse muziek/- kanten op de kaart. I rest my case.

Reacties zijn gesloten.