4 gedachten over “Video – ‘GroenLinks en de donkere lesbiewerper’”

 1. Het groen(s)links masker is gevallen, we wisten al wel dat ze antisemitsch zijn, maar onze zwarte medemens is dus ook niet heilig. Blijkbaar kunnen alleen mislims door de groen(s)links beugel. En AirBNB, wie had dat nou verwacht, vliegen is toch niet klimaatvriendelijk, kortom wat een aanfluiting van hun “principes”. Slopen en rellen zijn ze wel goed in.

 2. Moslima: ben jij vandaag al gediscrimineerd?
  Donkere dame: Nou.. net misschien, in de tram. Maar nog ff navragen bij t anti- racisme buro. Jij?
  Moslima: Nee. Goh, jij hebt ook altijd mazzel… Dan ga ik zo ook maar ff n stukje met de tram. je weet maar nooit…

 3. Hoe komt het toch dat al die prominente GraaiSlinksers (lees GroenSlinks) van die goed gevulde bankrekeningen hebben en meerdere woning en aan het eind van de politieke carriere vaak graai banen hebben bij multinationals of partijen die multinationals een hand boven het hoofd houden.
  Vreemd dat niemand daar eens kritisch naar kijkt.
  Hamburg was dan ook een gewone recruitment/selectie dag van de G(raai)20. Is links nog wel instaat om de gewone burger te terroriseren en wie doet dat het best. En zo selecteerde men alvast de nieuwe politici en captains of industrie. Rucksichlos Links en de elite samen met de huidige politici tegen de burger.

Reacties zijn gesloten.