Facebook Twitter rss
6 gedachten over “Erdogan in 15 jaar van hervormer tot autoritaire leider”

 1. De Jolige Francisco schreef:

  Zo zou je het ook kunnen formuleren
  Volgens mij is de slijmbal gewoon krankzinnig en dient onverwijld
  overgebracht te worden naar de afdeling zware,kwijlende gevallen
  om daar twintig jaar te vertoeven onder het toeziend oog van
  Nurse Ratchett die hem dagelijks een zeer strak gespannen slabbetje
  om het strottehoofd snoert. Na twintig jaar mag hij het Buiten
  het instituut nog eens proberen,Maar niet voordat men aldaar
  een aanzienlijk stuk hersenkwab heeft verwijderd.

 2. Jack Vrendenbarg schreef:

  Van hervormer naar een tiran als je dat wil zeggen , vele duizenden turken zitten vast zonder proces, leraren, artsen, verpleegkundigen, redacteuren, televisie en omroep mensen die niemand iets misdaan hebben en nu in eens een gevaar zouden vormen voor Turkeije omdat ze nu in eens terroristen zouden zijn in zijn ogen, zo zou Nederland ook bestaan uit terroristen , als turkse mensen die in Nederland wonen het hier niet naar de zin hebben ga dan terug want ik zou ook niet ergens willen wonen waar ik het niet naar mijn zin heb en me niet prettig voel, Maar het enige land waar het makkelijk is snel een uitkering en alle hulp te krijgen gratis is Nederland, gratis medische zorg als je hier komt als asielzoeker en na je verblijfstatus een woning en uitkering maar huur betalen etc doen ze niet want ze weten nergens van en ondertussen draait de bevolking, gemeenten er voor op en dat wekt ergernis op omdat zij alle voordelen krijgen en hulp en medewerking terwijl het eigen volk dat niet krijgt.

 3. YY schreef:

  Muslims gonna be muslims. Al 1400 jaar. Zelfs moslims zijn bang voor moslims die full muslim gaan.
  Maar gelukkig is het een vreedzame religie.

 4. Vladimir schreef:

  Ach, Erdogannetje is niet goed. Dus wat te zeggen van alle volgers van deze leider van het nieuw te vormen Groot Ottomaanse Rijk?

 5. Twintig jaar terug al over Erdogan geschreven. Niemand die een kwaad woord wilde horen over deze gek. Rutte kruipt met zijn neoliberale tuig het liefst vuistdiep in die schapenneuker. Bizar dat media, politeik, EU, zich allemaal laten gijzelen door deze mafia-clan. Echt bizar en niet te bevatten. Ook het Turkse volk trouwens.

 6. Wat trouwens ook heel raar is en niet te bevatten, hoe de media deze man tlch iedere keer weer op een voetstuk plaatst. Vooral bij NRC zijn zij een groot aanhanger van deze Erdogan kliek. Weet niet of u het nog weet dat Rusland compleet de vernieling in werd geschreven als er een homo was mishandeld, maar dat valt natuurlijk in het niet bij de maffiapraktijken van de Erdogan kliek. Drugs, wapens, mensensmokkel, terrorisme, het hele scala waar je miljarden mee binnen-harkt. De Erdogan kliek zit erachter.
  En hoor je daar de Nederlandse omroepen, kranten, radio erover?. Ik niet in ieder geval. Goh sta je toch enorm voor lul en maar zeggen dat ze neutraal zijn. Maar ja als de hypotheek van mijn huis maar betaald wordt, maak mij eigenlijk als goed journalist dan niet uit wat er gepubliceerd wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *