Facebook Twitter rss
4 gedachten over “Liefde en dating, nu ook al racistisch”

 1. Zware schreef:

  Heerlijk, de dame wordt gefileerd in de comments door haar eigen sexegenoten die gewoon zeggen: Hey girl, ik hou gewoon van dikke lippen en een bolle kont, en dat hebben blanke mannen niet. Dus donder op met je “rascisme”.

 2. YY schreef:

  Ach ja, de werkelijkheid is natuurlijk minder eenzijdig dan het lijkt.
  Van mijn Surinaamse vrienden heb ik pas racisme geleerd. Werkelijk niks was zonder commentaar. Hoe Chinese vrouwen liepen (of zweefde boven de grond), hoe donker of licht een pasgeboren baby was, hoe onbetrouwbaar blanken zijn (meeluisteren telefoongesprek van tante van een vriend 😉 enz. enz.
  Maar als een neger zich gekwetst voelt dan is de wereld opeens te klein! Omdat neger.
  Van Surinaamse vrienden kreeg ik ook een nuttige wijsheid mee: negers zijn nu eenmaal emotioneler en hebben weinig incasseringsvermogen omdat normaal een vader de kinderen dat leert. Zie bv het verschil met Chinezen, waar vrijwel altijd een vader aanwezig is in de opvoeding. Goede opleiding, incasseringsvermogen, weinig criminaliteit!
  Een vader was dus eigenlijk nooit aanwezig in de negeropvoeding, maar kwamen wel regelmatig moeders om de zoveel tijd kieren voor geld, want alles is hoer/hoerenloper in die cultuur.
  Voordeel was wel dat de meisjes door gebrek aan vaders lekker vroeg gingen neuken. En makkelijk waren. En nog geen geld vroegen. Wel oppassen dat ze niet zwanger worden want vaak ook religieus!
  Nu is het niet veel anders, behalve de policorrecte blanken die zich graag laten misbruiken om onterecht schuldgevoel te kunnen janken.

 3. edwin schreef:

  Ik ben ook een racist. Daarom heb ik een Aziatische vrouw. Slim, mooi en geen links millenialgedram, want zelf ook racistisch. En als ze 40 is, is ze waarschijnlijk nog steeds leuk meisjesachtig met lang haar en jurkje, in tegenstelling tot de Nederlandse dames van die leeftijd met een zogenaamd pittig rood kapsel en paarse broek.

 4. Vladimir schreef:

  Je mag toch daten wie je wil en je eigen voorkeur hebben? Ik ken een man, die zal nóóit een vrouw daten. Van welke kleur dan ook…
  En wil je eens ècht racisme meemaken? Ga een avondje borrelen met zwarte Afrikaners. Als n blanke zo over 1 tintje meer of minder zwart zou oordelen, werd ie aangeklaagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *