Facebook Twitter rss

Video – Made in America, it’s the best

Delen maar!
Linkspammer 22 juli 2017 Artikel
Eén gedachte over “Video – Made in America, it’s the best”

  1. zakindestron schreef:

    na de invoerrechten, btw, en inklaringskosten om spullen hier te krijgen is er niks “best” meer aan, zoals met alle spullen van buiten de eu waarbij de overheid ons geld komt roven. in de eu word nauwelijks meer iets geproduceerd want op die spullen kunnen ze die extra belastingen niet vangen. en alles draait om de handel volgens minister president unilever-rutte. maakt voor hem niet uit of je morsdood met bijna 300 man op een akker in oekraine ligt, als de handel maar ok is. (let op nu gaat mark meteen boosverontwaardigd spelen en verzint een nieuwe knaller zoals de “vacuumbommen” om te zorgen dat het allemaal aan ons ligt en nooit aan hem). lulverhalen over handelsverdragen waardoor alles zo geweldig goedkoper zou worden terwijl alle belastingen net zo hoog blijven en alleen de overheid er wat aan heeft. rutte is niks meer dan een gebalsemd lijk met een dure mediatraining en een unilever label, lege huls die op opportunisme draait net zo als al die andere neppers in den haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *