8 gedachten over “Zo ziet volgens de Volkskrant een ‘expert’ er uit: objectief, vrij van ideologie, betrouwbaar”

  1. Who the hell is cas mudde? Tanja Kambouri ken ik wel, deze mevrouw heeft alle recht van spreken. Ze staat als politievrouw met haar voeten in de modder. Wie is cas mudde dat hij daarover kan oordelen, heeft eenzelfde expertise of likt hij alleen aan pennen of toetsenbordjes?

  2. Als hij wat vaker buitenlandse TV had gekeken was hij deze mevrouw vast tegengekomen. Maar ja zeker VARA/NPO kijker, dan wordt je niks wijzer van eenzijdige en policor geknipte meuk.

  3. Als de intellectuele luiheid van journalisten dit niveau bereikt, dan moet de vraag waarom mensen de msm niet meer serieus nemen toch niet al te moeilijk te beantwoorden zijn.

    1. O is het een journalist? Nou ja, nooit van gehoord en die huidige nl jouries typen alleen (copy/paste) stukjes over uit policor websites of dode bomen media. Die kan je onmogelijk serieus nemen. Waar is de ouwe onderzoeksjounalist gebleven, die beslagen ten ijs kwam en beslist niet over een nacht ijs ging. Het is allemaal verleden tijd.

  4. Valt deze zomer toch best mee? net als een Parijse jaarwisseling waarbij “maar” 200 auto’s de brand in gaan. The revolution will be live!

  5. Sommige mensen hebben er blijkbaar grote moeite mee, als mensen hun expertise delen. Want zelf hebben ze het al veel beter bedacht. In hun fantasiewereldje. En sinds wanneer mag je een vrouw een exoot noemen op basis van haar uiterlijk? In mijn wijkje is de helft exotisch, blijkbaar.

Reacties zijn gesloten.