7 gedachten over “Subjectieve koppen maken met de Britse NPO doe je zo (inclusief foto van huilend migrantenkindje)”

  1. Migranten? Illegalen. Geen meelij. Misbruiken voorzieningen die bedoeld zijn voor vluchtelingen. Oprotten.

  2. Hoho, we noemen ze pas migranten als ze in Italie aankomen. Zolang ze in Afrika blijven zijn ze gewoon op vakantie op eigen continent, en niet onze zorg. Dat huilende kindje heeft gewoon heimwee omdat hij zijn vriendjes thuis mist.

  3. Nou de Duitse PO is er nog veel beter in,afgelopen zondagavond in het ZDF-journaal,de aankomst van boten uit Afrika met bijna allemaal zwarte jongemannen,werden “vluchtelingen” genoemd,daarna een beeld van een klein kind in een doek gewikkeld,op de loopplank gefilmd,evenals een vrouw in een rolstoel,dus twee beelden die de zieligheid moeten verbeelden,ik snap echt niet dat een Duitser hier nog intrapt.

Reacties zijn gesloten.