Facebook Twitter rss

Video – Thierry Baudet: ‘De VVD is een gecastreerde partij, ze hebben geen ballen meer’

Delen maar!
Linkspammer 31 juli 2017 Artikel
13 gedachten over “Video – Thierry Baudet: ‘De VVD is een gecastreerde partij, ze hebben geen ballen meer’”

 1. Bert schreef:

  Mark R., zeker niet, die vertilt zich al aan de onderste steen.

 2. Vladimir schreef:

  Klopt. Rutte is nog maagd. Moet ie zelf erg om lachen.

 3. laney schreef:

  Honderd procent gelijk, de VVD is een bijwagen van D66, GL en het CDA. Ze zijn totaal niet meer geloofwaardig. Ik stemde altijd VVD, never nooit meer!

 4. Hans schreef:

  Zonder dramatisch te willen doen denk ik dat FvD de enige uitweg is uit het heilloze éénrichtingsverkeer richting een transnationale superstaat zoals Timmermans (PvdA), Juncker (CDA) en Verhofstadt (VVD, D66) die voor ogen hebben.

  Als wij niet snel onze soevereiniteit terugnemen vrees ik dat het te laat is.

 5. Claasje kater schreef:

  VVD is toch de vereniging van dikke oplichters. Waarom blijft ruim 20% van de kiezers nog steeds achter die eikels aanlopen.

 6. Antonie de Man schreef:

  Zelden ben ik het met Thierry Baudet eens, maar hier heeft hij wel een punt. Omdat ‘Brussel’ niet van kritiek wil weten over de gevolgen van Schengen heeft Groot-Brittannië voor uittreding uit de E.U. gestemd. Ik zie voorlopig geen land dat een dergelijke stap durft te nemen. Het studeerkamerideaal dat ten grondslag ligt aan de Europese Unie heeft zijn langste tijds gehad. Schiller’s Ode an die Freude heeft een nare echo gekregen.

 7. zakindestron schreef:

  bij veel oudere vvd stemmers lijkt het wel alsof ze vroeger een soort contract hebben gesloten met de vvd dat ze tot hun dood vvd blijven stemmen ongeacht wat de vvd doet. ze zien dat het echt niet deugd, maar ze blijven stemmen en kritiek is er niet bij.
  een beetje zoals de islam of een 1% motorbende. allemaal aanhobbelen achter hun stoere helden mark , halbe en sjenien.

 8. De Jolige Francisco schreef:

  Ik ben het vrijwel altijd eens met de heer Thierry Baudet en zeer zeker ook met
  de heer Theo Hiddema en nu hartgrondig ook.
  Diepe walging onderga ik als prominente VVD,ers in beeld komen.
  Het is merkwaardig want de liberale standpunten van een deel van het programma
  onderschrijf ik. Die vette voorzitter (naam even ontschoten)Mark Rutte,Loek Hermans
  Hans van Baalen, Mevr, Hennes , Halbe Zijlstra , Jorritsma,en ik ben er ongetwijfeld nog een paar vergeten, allemaal blaaskaken,ladenlichters en gluipers van het zuiverste water.
  Stoere standpunten,allemaal gebakken lucht

 9. De Jolige Francisco schreef:

  Een tegengeluid mag ook:
  Ik nodig vvd Stemmers uit hun mening te geven waarom ze op deze partij stemmen, in de wetenschap dat de heer Mark Rutte hun op alle manieren heeft voorgelogen,en nog steeds
  doet en bereid bleek zelfs zaken te willen doen met Groen Links.
  Voor mij echt een raadsel ,verklaar u nader zou ik zeggen

 10. Gnaues schreef:

  Gewoon een socialistische partij… Zoals al die partijtjes… Okay wellicht fvd en sgp uitgezonderd…maar verder… Vieze vuile gore graaiende typhus socialisten… Dieven, bedriegers, moordenaars…

 11. Josef Kuijpers schreef:

  “De waarheid” ligt vaak in het midden, en het is daarom dat partijen die regeringsverantwoording dragen en dus véél stemmers moeten bedienen, de scherpste kantjes van hun verkiezingsprogramma in de kast laten liggen.
  De VVD echter, blijkt gewoon alles waar zij voor staat voor de eeuwigheid te hebben opgeborgen. Alles werkelijk alles wordt bespreekbaar voor regeringsdeelname. De ondernemer waar zij zogenaamd voor opkomen, heeft méér ruggengraat als die hele bende bij elkaar. Gelukkig zijn er alternatieven tegenwoordig.

 12. Klopt wel dat VVD een partij is zonder gezicht. Gebakken lucht is uitgevonden door de VVD. In ieder VVD beleid zien we het terug. A zeggen maar B doen.
  Laatst ook weer met die vreselijk schijnheilige man Dijkhoff.
  Zogenaamd stoer doen over de VVD parels maar ondertussen deze groep met zakgeld op vakantie sturen naar hun eigen gevaarlijke land. En het opperhoofd staat bij alles te lachen als een gestoorde. Walgelijke partij.

 13. S. Pronk schreef:

  VVD. De partij die zorgt voor tweedeling in de maatschapij. ,een partij met Rutte voorop. Die zich bedient met leugens en vervolgens. Excuus maakt. Rutte een gehaaide politicus die. Vele mensen op het verkeerde been zet Een politicus die als het hem uitkomt. Wilders napraat om zo maar stemmen te winnen. Eigelijk te walgelijk voor woorden ,kortom een figuur die met dubbele tong spreekt ,met Pechold als z’n vriendje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *