8 gedachten over “Scheveningen en Prinsengrachtconcert doelwit ISIS”

 1. En na de aanslagen volgt de zelfmoordgolf van links. Leuk hoor, revolutionaire tijden. Ik probeer nu al in het testament van mijn linkse vrienden te komen. Want ze gaan. Door eigen hand.

 2. Nou dat soort ellendelingen met hun Prinsengrachtconcert krijgt altijd zoveel beveiliging op kosten van de belastingbetaler dat dit schorem er niets van merkt. Slechts onschuldige mensen op een station of bushalte worden de dupe van die IS helden.

  1. Wat is er in vredesnaam ellendig aan het Prinsengrachtconcert? Dit is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt ook nog eens gratis op tv uitgezonden.

   1. Kijk naar de koppen: allemaal zelfgenoegzame D66ers. De groep aanbidt zichzelf daar, net als in de kerk.

    D66 volk is niets anders dan geseculariseerde geloofsgekken maar dan is het geloof humanisme, moderniteit, de onderwerping aan de moderne economie en ons soort mensen. Alle kenmerken van de oude verwerpelijke christelijke elite in een nieuw jasje.

    Zelfde vieze diersoort. Nu in modernste verpakking. En jij trapt er in.

    Geen enkele onafhankelijke geest of liefhebber. Elitair sneu volk. Zelfs Beatrix was toleranter in haar Leidse jaren dan later onder Lubbers. Ook zij had niet door dat een invisable hand haar zachtjes de verkeerde richting uitduwde. Dat soort volk komt daar. Overtuigd dat ze geen slaaf zijn. Maar hun innerlijke twijfel daarover overcompenseren met vormelijkheid en groepsovertuiging.

    Kijk naar de koppen en lezen.

   2. De wegkijkende gutmensch die van alle problemen in de samenleving wegkijkt. En alle ellende en misstanden deponeert op het bordje van de minst draagkrachtigen,daarom ellendelingen pur sang.

Reacties zijn gesloten.