20 gedachten over “Raadslid D66 Amsterdam openlijk dolblij met vertrek Amsterdammers wegens gedram raadslid”

 1. Het hebben van een afwijkende mening valt niet onder diversiteit. Diversiteit is slechts visueel, niet inhoudelijk.

 2. D66 Amsterdam. Diversiteitsdrammen en boos zijn over zadelhoesjes van Booking.com. En je dan maar afvragen waarom gezinnen massaal uit Amsterdam wegtrekken.

 3. Dreigen om je stad- en in de toekomst zelfs je land te verlaten vanwege een raadslid (ongeacht wat ‘ie doet of roept) is zo bizar overtrokken dat het je “tegenstanders” een goede reden geeft jou niet meer serieus te nemen. Dat is zonde, want serieuze oppositie tegen D66 is daar in dat Stalingrad aan de Amstel helaas nog broodnodig. Kom op, je kunt beter!

  1. Mee eens; net als het overtrokken was voor D66ers om Amsterdam tot republiek te willen verklaren bij winst van Wilders is het overtrokken om omwille van D66-beleid de stad te verlaten.

   Er is meer dan genoeg reden om het beleid van D66 alsmede de PvdA-hoofdoekmaffia in het stadhuis aan te vallen, maar hiermee wordt een feldwebel als Vroege veel te belangrijk gemaakt.

   1. Wie geen fantasie heeft komt altijd met dat soort voorstellen. Partij van de marketing-alpha’s. Net zulke bedriegers als joodse kooplui.

    Dat Auschwitch wordt nog eens een helder monument van uitgelokte wraak. Iemand via faillisement tot zelfmoord uitlokken mogen de joden wel maar in commissie wraak nemen niet zeker.

 4. Hier zal een D66er voor sterven. Door er een vloek over te vragen blijft dat keurig onbestraft. De vorige was een joodse negervriend die longkanker kreeg en die daarvoor een profvoetballer die nu met MS in een rolstoel zit.

  God is dit vieze zoodje landverraders zo beu dat, als je alleen maar de eerste zin van de internationale bidt ( sterft gij oude etc) dan komt het nieuws over uitgelokte longkankers dezelfde week nog in jankverpakking op het NSB -nieuws.

  Heerlijk. Verzetstrijder vanuit je luie stoel.

 5. Brussen kennende vertrekt hij helemaal niet. Hij wil gewoon uitlokken tot wraak en razernij. Nou dat lukt. Er komt oorlog en D66 zal sterven als een jood in Polen.

  1. Dit is natuurlijk niks anders dan mislimtaal van mij. En het recht hoort iedereen gelijk te behandelen. Ja, het liefst komt nu mbo-met-pet aan de deur om mij later door een alpha te laten veroordelen. Die te schijterig is om in moskeen zijn oor te luistern te leggen. Nederlanders zijn genetische landverraders, laf tot op het bot.

   Zij die vielen. Ja,ja, gestruikeld zul je bedoelen.

  1. Zo Xander, jij bent al vroeg aan het zuipen geslagen vandaag. Misschien moet je even op cola overgaan, je slaat nogal veel wartaal uit. Sterkte man!

   1. Nee sukkel, dat kun jij helemaal niet beoordelen met je mbo. Man.

    Ik probeer de bodem van sarcasme. Jij kent de geschiedenis niet. Aids kent geen actoren he? Puur pech. Ook geen cultuur van seksuele agressie. Trouwens wie een ander een ziektebeeld aanwrijft is een fascist. Man.

    1. Je wil liever genderneutraal worden aangesproken? Wat jij wil.
     Maar je bent succesvol in je poging, de bodem heb je inderdaad bereikt.
     Wie niet waagt, wie niet wint. Dus ga vooral zo door. Probeer eens stand-up comedy.

 6. Ach, die genderneutrale regenboog clown van Debielen66 en dat PvdA-hoofddoekje van de Mocro-maffia uit Amsterdam. Ze deugen voor geen meter!

 7. Pffffff. Het valt soms niet mee om de VVMU in stand te houden als ik het dronken gebral van Xander lees.
  Maar goed, inhoudelijk; ik vind de reactie van die Drol66 wel ad rem. Benieuwd naar de repliek van Bertje.

  1. Tja, iedere vrijheid hoort op zijn grenzen getoetst te worden. Een Nederlander slaat nog steeds aan op het woord jood in een negatieve context. Zeker veel Anne’s verraden. Maar mijn familie verborg joden.

   Het was trouwens heerlijk. Beter dan een D66er echt vermoorden. Extreme taal houdt je uit de gevangenis terwijl het genot van een lijk er niet minder om is. Geef toe, lijken zeggen nooit “one down”meer. Dus de agressor is geneutraliseerd. Zo werkt dat. Na 45 in Duitsland was de geldhandel een stuk eerlijker. Logisch toch.

 8. euhm..Xander, zou je niet eens gaan praten met je huisdokter ? Het is maar een tip, maar ik zou daar ergens gaan beginnen met hulp vragen..

  1. Zeur niet. Mijn dochters zijn huisdokter. Die geven juist het advies om lekker te ontspannen. Die D66er met zijn onedown hoort naar de dokter. Onderhuidse agressie is veel gevaarlijker dan openlijke.

   Vraag maar aan Bert Brussen. De Veluwe is agressief. Omdat ze het van zichzelf niet mogen toelaten.

 9. Hahaha, vroege heeft een regenboog in zun profiel. Iets met tolerantie, toch? En elatik een emanciperend afveegdoekje op dr kop. A`dam holladijee; in t IJ drmee.

  1. Een vriendin is gepromoveerd op aids-onderzoek in Groningen. Die kan geen regenboog meer zien: “maskering van vieze valse homo-driften” vindt ze. Helemaal dit D66-dier. Egoisme en valsheid. Misbruik van links. Dat is D66. Van de zuiplap HAFMO tot de autistische moordenares Borst.

   Maar goed dat er een God was.

Reacties zijn gesloten.