7 gedachten over “Calais welcomes refugees to a new type of jungle”

 1. De immigranten, vaak sadomasochisten die geld betalen en verdrinkingsdood trotseren om in landen van onderdrukkers met hun bijbehorende white privilege te geraken, zijn na een procedure te verdelen in drie groepen:
  1. Zij die een status krijgen en derhalve blijven.
  2. Zij die geen status krijgen en terugkeren naar land van herkomst.
  3. Zij die geen status krijgen en desondanks toch blijven.

  De tweede groep is zeer klein, wat erin resulteert dat iedereen die in Europa voet aan wal zet blijft. Aangezien we niet zitten te wachten op daklozen en diefstallen zal iedereen onderdak en leefgeld moeten hebben; iedereen krijgt dus vroeg of laat recht op voorzieningen, zoals ook in het FT-artikel staat.
  De enige mogelijkheid om dit te keren is het opzeggen van het vluchtelingenverdrag, het terugzetten aan land van hen die per boot proberen over te steken en het uitzetten van hen die desondanks toch de grens oversteken.

 2. Als met het toch als jungle will inrichten, een paar hongerige tijgers,leeuwinnen
  en een paar slangen maken het nog echter!

  1. Kijk, dat noem ik nou agressief. Moet jij niet naar de dokter?

   Nee hoor, je bent gewoon boos.

   Maar een gereformeerde of een linkse zou je er bij lappen.

   Daarom gooide Zorreguieta dat soort ook in de oceaan.

   Vals wekt haat op. En links, christelijk en joods zijn vals.

   Kun je onderzoeken. Sociologisch. Vreemd eigenlijk dat niemand dat doet. Heeeeeeeeeeeel vreemd. Culturen verschillen. Toch?

   1. Culturen en ras verschillen zeker! zoek Jared Taylor maar is op die onderzoekt het al jaren

 3. Het zijn geen refugees. Het zijn negers. Uit Afrika.

  Ze zijn gedwongen omdat de dekolonisatie tot meer ellende heeft geleid dan kolonisatie. Ze zoeken hier, bij de witte man, bescherming.

  Waarom werkt dekolonisatie niet? Omdat er in die landen meer gediscrimineerd wordt dan het voorstellingsvermogen van een creoolse hoer te boven gaat.

  Negers leven liever op een vuilnisbelt in het witte Calais dan in een voorstad van Kinshasa.

  Aan de vruchten herken je de boom. Maar ja, dat ontgaat de logica van alpha plus haat van Anna Nzume-Stein met haar warrige zelfhaat.

  He ? Noush ?

 4. Macro(o)n de geweldige laat ook hier weer niet zijn geroemde krachtdadigheid zien. Wat een mislukte president. Al weet ik niet (zeker) of Marie hier wel de handen voor op elkaar zou krijgen, de inzichten verschillen wel duidelijk.

 5. Onze voorouders hebben keer op keer zichzelf de klere gevochten, om dit soort invasies te keren. Nu menen halfzachte debielen, dat we ze met de watertaxi moeten ophalen. Tot het tot de gelukzoekende dobberaars gaat doordringen, dat er hier niks voor ze is. En echt de pleuris uitbreekt. En gaat blijken, hoezeer verraders als Rutte en Timmeranus leger en politie hebben uitgehold.
  Gaat U rustig slapen, wij waken.

Reacties zijn gesloten.