7 gedachten over “Video – Het was weer een gezellig Kwakoe-festival”

 1. Openstelling van de klapdeurtjes van Sunny Bergman verdeelt de gemeenschap. Waf waf.

 2. Slavernij – kolonisatie – uitkering.

  De eerste twee zijn heel erg fout maar de derde wordt omarmd. Is dat niet wat tegenstrijdig? Sunnieboys?

 3. alles met iq onder de 100 terug naar huis, we hebben zelf al genoeg domme mensen.
  jarenlang de domste van de domste mensen importeren om de intelligentie omlaag te krijgen, want domme mensen stellen geen vragen en zien de realiteit niet.

  daarom moesten alle onderwijs eisen omlaag, met debiele uitspraken als “iedereen heeft het recht op een universitaire studie”, en andere acties zoals de hele nederlandse jeugd de diagnose adhd geven en aan de speed zetten zodat er vooral niks van terecht komt.

  iedere ezel met een grote bek uit een bruin land krijgt hier een of andere functie kado, zonder dat ze iets kunnen, alleen maar omdat ze bruin zijn of moslim.
  net zo lang tot er overal alleen maar pre-middeleeuwse idioten aan de touwtjes trekken.

  en je doet er niks tegen. je kunt stemmen wat je wil, ze bepalen zelf wel wie met wie gaat en de kiezer daar hebben ze schijt aan. van je ja-stem maken ze een nee stem en omgekeerd. want u bent maar zo’n smerige burgerslaaf die belasting moet betalen en verder vooral zn kop moet houden.

  we worden al jaren beroofd, vernederd, misbruikt, nederland is verkocht/weggegeven aan vreemden en straks worden wij als wel-echte nederlanders helemaal weggegooid.

  en niemand komt ons helpen. de politie kan/mag/wil niet en het leger bestaat feitelijk niet meer.
  grenzen hebben we niet meer om het land, we mogen onszelf niet beveiligen want voor de overheid en de eu zijn we maar gewoon mest voor de grond.

 4. Ach kom, een beetje genderneutraal raciaal afgebakend cultureel gevormd knuffelen. Niets aan de hand. Gebeurt ook her en der bij botsautootjes.

Reacties zijn gesloten.