Vogelpoep – De voortgang van de formatie samengevat in één tweet

Delen maar!

8 gedachten over “Vogelpoep – De voortgang van de formatie samengevat in één tweet”

 1. Wat een nationale ramp dat de Lachende Scheerkwast en zijn holmaat Miezer Peggol weer dagelijks gaan kwaken. Vogelpoep? Alsof je een emmer stront over je heen gestort krijgt.

 2. rutte bestaat van top tot teen uit stront dus klein spettertje extra maakt niet meer uit.
  mark ik vind jou en dat hele homofiele formatieclubje een zooitje schijtbange landverraders, volksverraders, leugenaars, collaborateurs, en nog veel meer.

  jullie hebben alles naar de klote geholpen. de politie, aivd, de brandweer, defensie, de zorg, de economie, de cultuur, de post, de spoorwegen, de douane, nederlandse bedrijven failliet en de buitenlandse bedrijven belastingvrij er voor in de plaats. we krijgen verrot vlees of oud paardenvlees ipv rund/varken. gif in de eieren. en keer op keer weer iets nieuws wat omvalt of kapot gaat.

  ik hoop dat jullie snel dood neervallen of door de door jullie zelf binnengehaalde en vervolgens genegeerde terroristen gepakt worden. klootzak

  1. Ehm, kijk eens naar buiten Zakindestron. Staat daar toevallig al een geblindeerd busje aan de overkant van de straat? 🙂

 3. Alpha kan niet denken. Dit lukt nooit. Nog even knoeien aan jullie sommetje domme alpha-vooropleiding. Hier rolt een minderheidskabinet uit.

  Wat kost de domheid van alpha toch een tijd. Betalen ze dat zelf? In de jaren dertig zou men hebben voorgesteld ze naar Madagaskar te deporteren.

  Alpha’s zijn ontoereikend, agressief, incompetent en ondermijnend.

  Incompetentie heeft een naam.

Reacties zijn gesloten.