22 gedachten over “Iemand zei ‘neger’, dus OPHEF!”

 1. Schamen? Mag ik even je opleiding? Havo? Voor havo buig ik niet. Vies links wijf.

  Havo kan niet denken. Meulenbroek. De tijd van de Meulenbroeken is voorbij. Terug in je hok. Je weet wel, dat van voor 1968.

  Linkse terreur van havo en alpha. Opflikkeren domlinks met je gescheiden ouders, je subsidiebaan en je persoonlijkheidsstoornissen in je genetisch materiaal. En je links softdrugsgebruikende kind die haar dagen slijt in de kliniek of de Wajong.

  Snel jong? Wajong.

 2. Oh, mevr, Meulenbroek we hebben er zo,n spijt van! Hoe konden wij zo,n blunder maken
  het moet natuurlijk zijn Twentse.
  Nogmaals onze welgemeende excuses en we gaan ons inderdaad diep diep schamen!
  Bedankt dat U dit onder onze aandacht heeft gebracht.

 3. En dan die vieze onzekere kop van dat mens. Smerige NSBer.

  Als je zo’ hetzerig domlinks mammoetwetmisbruikende kankerkreng ziet dan denk je ook: blij dat deze borderliner gescheiden is, dat haar kinderen haar laten sterven en dat papa bedrogen is door deze genetische bom in burgerpornoverpakking.

  Op naar het cafe kreng.

 4. ‘Chocoaldekindje’. Lekker! Lijkt me ideaal om van chocolade te zijn. Elke dag de hele dag jezelf eten.

 5. Ik vind twense storender, is namelijke een blunder van jewelste. Neger daarentegen is afgeleid van het Spaanse en Portugese negro, wat zwart betekent. Trouwens ook negre in het Frans. Dit zijn latijnse talen. Latijnse niger of het Griekse necro betekent ook zwart. So what is the problem??

 6. De mensen die blanken witten noemen willen niet dat u het woord neger gebruikt. Wij nemen het ter kennisgeving aan.

 7. Niets van aantrekken meiden, gewoon een onschuldig grappig bedoeld spandoek. Als we dit soort tweets serieus nemen zal artikel 7 van de Grondwet straks alleen theoretisch vrijheid van meningsuiting garanderen.

 8. Vroeger zat ik regelmatig in Egypte. Op een dag redde ik een Egyptenaar van de verdrinkingsdood.
  (zou ik nu niet meer doen want moslim dit geld overigens ook voor linkse mensen)
  Hij was zo dankbaar dat hij ons bij hem thuis uitnodigde voor een groots diner. Family erbij (geen vrouwen natuurlijk).
  Wij niet blank pro westers en anti links en moslim, moesten de gehele avond aan horen hoe de westerlingen dood moesten en de blanke vrouwen hoeren waren zeker in Nederland (voor linkse vrouwen klopt dit wel een beetje vooral voor zo’n Marion Meulenhoek).
  Ze zouden nog eens naar Nederland gaan en dan eerst de blanke hoeren verkrachten en dan moesten ze dood. Ok kan ik mij iets bij voorstellen zijn toch redelijk nutteloos die linkse SJW-ers.
  Maar hoe kwamen ze bij dat beeld vroeg ik. Wij vormde geen bedreiging omdat ze ons als Bollywood sterren zagen.
  Toen zeiden ze heb je goed gekeken naar die blanke vrijgezellen vrouwen die afgedankt zijn bij jullie in het westen die hier onze jongetjes komen neuken omdat niemand hen daar in het westen wil neuken daar zijn ze afgedankt.
  Maar hier komen ze met geld strooien en kopen een schandknaap tijdens hun verblijf vies dat ze zijn. En dan zeggen ze echte mannen vindt je niet tussen de blanken Nederlander. (dat laatste klopt wel)
  Daarna gaan ze terug en laten hun schandknaap achter met alle ellende van dien. Eenmaal thuis in het westen zeggen ze dan dat ze veel cultuur hebben gesnoven of iets van ontwikkelingswerk hebben gedaan, reizen organiseren.
  Je ziet aan het gezicht al dat dit een dergelijke vrouw is. Maar het ware gezicht krijgt een blanke pas te zien als het te laat is en de dood in de ogen staart.
  Wij weten beter misschien moeten blanke eens in de leer gaan bij de Hindu’s en de Budhisten.

  1. de hardcore moslims van de heilige koran roepen dat alles de wil van allah is, waarmee ze aangeven dat helpen/redden tegen de wil van allah in gaat en zelfs gestraft kan worden.
   als niet-moslim ben je sowieso de haas, of je ze nou wel of niet red.
   ’t is een beetje zoals klokkenluiders in nederland. gestraft worden voor het doen van iets goeds.

 9. neger neger neger neger neger neger neger neger
  das 8x, dan zal ik nu wel de doodstraf krijgen van marion “woestijngebit” meulenbroek.

 10. Toen Marion eens door een bataljon werd gevierd herkende ze een van de hufters bij naam ‘Nee Ger,
  nee Ger, nee Ger’!
  Vandaar. De. Naam. Smeulenbroek.

 11. Leuke vrolijke Twense meiden die gezellig doen zijn leuk. Sinds wanneer scheer je je snor weer? Stond je net zo leuk, Marion.

 12. Sorry hoor, maar ik snap de kop vh artikel niet. Die Meulenbroek valt helemaal niet over het woord “Neger” maar over de enorme blunder mbt Twente. En terecht.
  Wat daarna ironisch is, zijn de schuimbekkende reacties vol taalfouten.

  1. Sorry hoor, maar u snapt het inderdaad niet. Die Meulenbroek valt wel over het woord “neger” (zonder hoofdletter).

   Kijkt u ook even op het immer genuanceerde Joop.nl:
   “De vrouw voor wie het welkom werd georganiseerd, verklaart tegenover Joop dat ze terugkeerde na een bezoek uit Zuid-Afrika. Ze zegt dat er niet stil bij is gestaan dat het spandoek een storm van protest kon veroorzaken. Verder wil ze niets over de bedoeling of tekst van het spandoek kwijt. Ze stelt dat ze sinds de foto op sociale media circuleert ernstige bedreigingen heeft ontvangen en hevig geschrokken is.”

   Hoewel er veel gekken zijn, geloof ik niet dat mensen uit Twente iemand gaan bedreigen vanwege de verkeerde spelling van het woord Twente door anderen die haar ontvangen.

 13. Een ultra linkse SJW nep-feministe. Dit genderneutrale-Gutmensch mag graag anderen de maat nemen. Maar o wee, als anderen haar de maat nemen. Free choice en free speech gelden natuurlijk alleen voor gelijkgezinden en voor de aanhangers van de ‘vredelievende’ zandbak-religie!

  1. Dat mag natuurlijk; daarom heb ik voor u die passage gequoot. Denk u dat de storm van protest ontstond vanwege “Twens”?

 14. De tijd dat havo-talen plus linkse hysterie hier de leiding had is voorbij. Tegen mijn linkse vrienden heb ik al gezegd dat ze niet bij mij mochten als er een tegenreactie komt van post-Weimariaanse proporties. Eigen verantwoordelijkheid hoor. En ach, vergassen doet niet meer pijn dan de tandarts in de jaren dertig.

  1. Ik ga ervan uit dat u zich kunt vinden in de woorden van Arthur van Amerongen: “De keurige mannenbroeders van de stichtelijke courant werden uitgemaakt voor racisten, fascisten, seksisten, islamofoben en slavendrijvers: het bekende riedeltje der MAVO-3-meisjes.”

Reacties zijn gesloten.