12 gedachten over “Moslims in gesprek”

 1. Allemaal wel leuk en aardig, ja en aambeeld gelijk. Babbelend de afgrond in.
  Laten de moslims eens tegen hun eigen geloof puberen, hebben wij ook gedaan.
  Wij zijn de beste en dit is Europa, hier kan het aardig spoken.
  Believe me.
  Britta Boehler, toch knap.

 2. Als men een dialoog aan wil gaan moet men iemand als Carel Brendel of Ruud Koopmans vragen voor een tweegesprek, niet tegen mensen die niets van islam weten en hier ook geen behoefte aan hebben praatjes gaan verkopen over hoe lief en leuk de islam is, terwijl iedereen kan de misdaden van IS, maar ook de situatie in landen waar de meerderheid van de bevolking de islam aanhangt kan waarnemen.

  Sowieso, hou je kutgeloof lekker voor jezelf, net als anderen in Nederland dat doen. Ik word hier misselijk van.

 3. Van religie is nog nooit iemand beter geworden
  met name iedereen die een andere mening durft te hebben

  1. Juist! en ze gebruiken onze vrijheden tegen ons of het nu rechtszaken zijn zoals Canada waar ze een taliban strijder ik dacht 8 miljoen toekenden omdat hij zo slecht is behandeld tijdens zijn gevangenschap even vergetend dat hij gedood heeft of dat in Turkije dat er een kerk word bestormd omdat ze het lef hadden om op een cristelijke feestdag een vlaggetje uit te hangenmeer niet.Gelukkig is er nog tegenwind vanuit oost europa en Poetin en nu gelukkig ook Trump die de vijand islam niet de kont likt zoals in west europa.

 4. Gelovigen in gesprek? Geen behoefte aan. Geloof maar lekker een end weg, achter je voordeur. Laat verstandige mensen met rust. Prediken veroorzaakt bloedvergieten. Altijd en overal.

 5. Ik spreek niet met moslims,vandaag niet,morgen niet, nooit niet,wil helemaal NIETS men hun te maken hebben.

Reacties zijn gesloten.