Facebook Twitter rss

Gevluchte gemartelde Koerdische journalist herkent zijn beulen in vluchtelingenstroom

Delen maar!
redactie 24 augustus 2017 Artikel
12 gedachten over “Gevluchte gemartelde Koerdische journalist herkent zijn beulen in vluchtelingenstroom”

 1. Arturo schreef:

  Onmogelijk, volgens het deugvolk.

 2. Hans schreef:

  Dit laat meteen het probleem zien van het vluchtelingenverdrag: de beulen vluchten ook, namelijk voor het regime van Assad. Zij zijn echter dader.

  Het vluchtelingenverdrag uit 1951 gaat uit van dader en slachtoffer in een eenduidige situatie, zoals WO2. In de huidige, veel complexere, wereldorde is het een heel slecht idee om iedereen die slachtoffer wordt van een leider als Assad of in het verleden Khadaffi op te nemen. We hebben kunnen constateren dat de familie van de dader van de recente bomaanslag in Manchester tegenstanders van Khadaffi waren. Echter, in vergelijking met hen was Khadaffi gematigd. Hetzelfde geldt voor Assad, die in vergelijking met de door het westen gesteunde “gematigde rebellen” een soort majoor Boshard is.

  Ergo, we moeten beginnen met het opzeggen van het vluchtelingenverdrag en het beperken van onrust in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Geen regime changes dus, want die Arabische lente is een Arabische winter gebleken.

  Als dit gebeurt kunnen we ter plaatse bepalen om degenen die echt vluchteling blijken te zijn (tijdelijk) te helpen en slechts hen die ons als samenleving verder kunnen helpen een langere verblijfstatus te geven.

 3. Anton schreef:

  Hoe dan ook, ze zijn hier.

 4. Talmen Kolijs schreef:

  Zie je je beulen, dan pak je ze toch ?
  Doe het dan voor je volk. Wel erg snel verwesterd, jezus.
  Ja, die.

 5. Xander de Uyl schreef:

  Als dit waar blijkt te zijn dan ga ik een vloek werpen over die GroenLinkse Europarlementarier met die lelijke paardekop en die angstige ogen.

  De vorige die de vloek ontving hoest zich nu de terminale longkanker.

  Vuile joodse egoist die met zijn aanpasgedrag kinderen ongelukkig maakt. Ook de zwarte. Alles voor zijn politieke ego.

  En ik zal proberen mijn linkse vriende tot zelfmoord te bewegen. Aan de trap. Tot het linkse lijkvocht op hun kinderen druipt.

  1. H.H. Verveer schreef:

   Xander,
   Een beetje minder kan ook wel. Netjes blijven

   1. Xander de Uyl schreef:

    Judith Sarrassani. Nou weet ik het weer. Ja, minder kan ook wel maar mijn medeburgers moeten ook weten hoe boos ik ben. Als de gebroeders de Witt dit van hun tegenstanders hadden gehoord, waren ze gewaarschuwd geweest en leefden ze misschien nu nog wel.

 6. Hallo realistisch blijven. Volgens Pinokkio en labbekak brilsmurf zijn het raketwetenschappers. Voor de duidelijkheid niet mijn woorden maar de woorden van die 2 psychopaten, gewoon realiteig hoor.

 7. Xander de Uyl schreef:

  Tijd om Judith Sargentini te gaan martelen.

  1. zakindestron schreef:

   kom op zeg, moeten we voor jou straks 112 gaan bellen of kalmeer je weer een beetje?
   zelfs in oorlogstijd is dat een misdaad, martelen doen psychopaten.
   de mazen van de wet zijn ok, het randje kan, maar niet over de rand heen gaan, daar heeft niemand wat aan en wil ik ook niet tussen zitten.

 8. Het Rode Schoentje schreef:

  Is hysterie. Aldus GroenLinks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *