Facebook Twitter rss
8 gedachten over “Video – Tokkies Zaandam rijden fietser aan, negeren slachtoffer, meppen agenten”

 1. Mr. Carel schreef:

  Ziet er toch redelijk robuust uit, de Zaandamse gewapende stadswachten, ook met al die hulpstukken rond hun middel en dat zware schoeisel. Onbegrijpelijk dat ze daarmee dat Marokkaanse geitenneukerstuig niet keihard tegen de grond weten te trappen.

 2. Het ziet er allemaal indrukwekkend uit, politie de uitrusting de super snelle auto’s, de helicopters, de flitsende namen van allerlei teams, maaaarr je moet niet boe roepen anders lopen we even om. Of kijken we we weg zoals we al 30 jaar doen. Een regelrechte blamage ga lekker flitsen.

  1. Gait H.M. Leferink schreef:

   Bas van Stapelberg, voor mij kom je uit Gluipercity/Drugsdorp/Vooroploopveen aan de Amstel, (door sommigen nog hardnekkig Mokum of Amsterdam genoemd). Want je kommentaar druipt van de minachting voor alles wat politie is! En ik ken maar één dorp in Nederland waar deze vorm van diskriminatie zelfs normaal gevonden wordt: dat Hufterhuizen aan de Amstel.
   Toch Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 3. J. Meier schreef:

  Er wordt hier véé en véél te zacht opgetreden tegen dit schorem. En maar gillen als een wijf!
  Leert hij dit gedrag in die fijne haathutten?Moeten ze in Marokko doen! Worden ze total-loss geslagen, of erger. Lafbekken zijn het! We zijn er klaar mee met deze paria’s!

 4. Xander de Uyl schreef:

  Tja, na Weimar kwaaaaaaaam?? Kampeeennn.

  Gek he, heel gek. Zo gek. En daarna in Argentinie nog eens. Zo gek. Heel gek. Slecht natuurlijk. Heel slecht.

  Want:

  “Wij deden helemaal nieieiets”.

  Papa en mama zetten zaadcel op de wereld voor de kinderbijslag want die is nodig voor het illegale huis in de Atlas.

  Dan doe je dit.toch? Sieieluuuuggg.

  Werkkampen en dienstplicht terug. En anders oprotten naar Marokko.

  1. Vladimir schreef:

   Werkkampen? Ja. Dienstplicht? nee. Leer deze zandmannen niet schieten op kosten van de staat zeg. Pak gewoon het NL- paspoort af. Doe dat 100 keer en de rest wordt muisstil.

 5. zakindestron schreef:

  zijn geen tokkies maar mocro’s of iets aanverwant.
  trek godverdomme gewoon eens die knuppel en gebruik em waar ie voor gemaakt is. dit is gewoon waardeloos en zo ben je als agent niet aan het doen wat je moet doen. je bent geen knuffelcoach, je bent POLITIE, de enige in nl die wat mag doen. anders stop er gewoon mee en geef de hele handel aan mensen die wel wat willen doen en geen dom politiek correct gelul van boven accepteren.
  p.s. akerboom je organisatie is verrot, je bent de baas van de gedachtenpolitie ipv de echte.

  1. Dacht na Bouman het kan niet erger is er toch de overtreffende trap, Akkerboom. Wat een eerste klas wegkijker en allochtonenknuffelaar zwg. Politie moet zich kapot schamen met zou randdebiel.
   Ga lekker snel tappen Akkerboom, snel snel stumper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *