5 gedachten over “Criminele bendes ronselen meisjes voor prostitutie bij school in Den Bosch”

 1. Vmbo-meisjes. Met zuipende en rokende gescheiden ouders. Vaak geslagen. De heilige arbeider en de heilige vrouwen konden door de linkse tyfusbende bij de verschillende jeugdzorg instituten geen kwaad doen.

  En de top was een linkse corrupte verrijkersbende van PvdA-huize.

  Kortom, het maatschappelijk werk moet terug. Die weten dan alles en dat is maar goed ook. Lege flessen, blauwe plekken en de tv altijd aan. Wat had Marx ongelijk. Er is een onderklasse en die is slecht en blijft slecht.

  Keihard aanpakken. En die ronselaars? Dutarteren wegens moord op termijn. Er zijn er voor minder vergast.

 2. We kunnen wel zo’n beetje inschatten wat de samenstelling van die bendes is.
  Stel je eens voor dat er iemand z’n gezonde verstand gebruikt en geweld gebruikt.
  Als je je dat voorstelt, al die leeggekomen huizen, die heerlijke onbevangen vrijheid om dingen te zeggen zonder meel in de mond, Sonja Barend die met tranen in de ogen door Amsterdam loopt en stamelt ‘m’n Mokum, ik heb m’n Mokum weer terug!
  Tot pappie Raus komt, nog eem geduld mienjong ! W w.

  1. “Ghana must go” praat links nooit over. Alleen dat Auschwitc. Omdat ze daarmee kunnen chanteren. Het gaat links gewoon om geld. Die monopolisatie van het “goede” is precies dezelfde streek van de kerkelijken die ze weggepest hebben.

   Van een revolutie komt een revolutie links. Und am Ende verbrennt der Tater sich selbst.

Reacties zijn gesloten.