21 gedachten over “Volkskrant: Oranje verliest van Frankrijk, schuld van Wilders en Baudet”

 1. Brrt Wagendorp kan overal chocola van maken en legt verbanden aan die eigenlijk voor ons gewonde land bedoeld zijn.
  Als het om voetbal gaat en met name het nederlands elftal, wordt er al snel over ‘ de punt naar voren’ gesproken.
  Brrt Wagendorp is wel erg overmoedig geworden door het spel van Oranje te verbinden aan een hedendaagse ‘dolkstootlegende’ en Baudet en Wilders hieraan te linken (punt naar voren ?).
  Tip voor Wagendorp; Strootman heeft een grote neus en werd ‘ie er ook niet uitgestuurd ?
  Ja ja, daar is vast wel een lijntje te ontdekken.
  Betrap jezelf eens op je denkwijze, viezerik.

 2. Bert Wagendorp is een zwakke persoonlijkheid. Dat kun je aan zijn ogen zien. Zwakke persoonlijkheden hebben altijd midlife-ziekte.

  Zo is hij op hol geslagen door dat blonde tweedehandswijf daar bij de Volkskrant. De Rek. Mooi maar narcistisch links en alpha.

  Bertje Zak verloochent zich meteen voor dat mens. Beseft niet dat zij hem niet had zien staan als ze nog vruchtbaar was geweest.

  Bert is dus hoerenloper, want, zeg ik tegen mijn meisjes: echte hoeren zitten niet achter het raam maar achter de geraniums.

  Enfin, Bert gooit zich weg voor hoer en hypotheek. Kijk, zogenaamde banen verschillen niets van werkloosheid en zogenaamde levens voegen minder toe dan dat van een vergaste.

  Bert is levend dood. Alkmaar he? Joost Zwagerman dreef ook op links en eindigde aan het touw. Provincie.

  1. Zwagerman dreef niet op links. Integendeel. Bovendien had hij een ernstige chronische ziekte en was hij mogelijk erfelijk belast met suicidaliteit.

   Alkmaar daarentegen ligt voor de hand: daar wil iedereen dood.

   1. Zwagerman dreef in het begin wel. Je hebt gelijk, hij had kwaliteiten. Maar toen was zijn persoonlijkheid al geruineerd. Verder vind ik het natuurlijk niet goed. Maar, het had nooit zo ver moeten komen. En dat is toch een culturele factor. Tja, depressie, is inderdaad genetisch. En iemand loopt gevaar bij begin en einde van de medicijnen.

 3. “Sport is de spiegel van de maatschappij”, zoiets zeker?

  Stop die uitspraak al maar snel diep onder de grond, er klopt werkelijk niks van. Als de voetbalploeg van een land een afspiegeling was van de staat van het land zou de Belgische samenleving een multicultureel succesverhaal moeten zijn.

  Niet echt.

  1. Tweederangs. Die verpakken zich altijd als superieur. Anders hebben ze geen kans. Anticultuur voor anti-mensen. Nooit kwam incompetent zo ver buiten de bekende dictatoriale landen.

   Maar nu is het afgelopen, gneh,heh,heh,heh.

  1. Ach, we zijn vier keer eerste geworden bij een WK, waarvan twee keer gedeeld eerste en twee keer na nader onderzoek en schorsing met terugwerkende kracht van twee nazilanden.

   Met 17 miljoen inwoners.

   Wat bomt ons die tijdelijke dip. Naar rato zijn we wereldtop.

   Net als magisch Uruguay of Hongarije. Wereldtop.

   Geen gezeik dus van zitplassers met onvruchtbare geblondeerde overgangswijven.

 4. Het is toch waarachtig niet te geloven dat iemand zoiets serieus kan opschrijven!
  Dat je je niet kunt vinden in de politieke koers van een politieke partij is tot daar aan toe,
  maar dat je je hierdoor,nota bene als sportverslaggever ,laat leiden tot het opschrijven van
  deze klinklare onzin, is een zware Reprimande waard van de desbetreffende eindredacteur.
  Je zult je toch als krant schamen zulke mensen in dienst te hebben
  Je had al een mevr. Persis in dienst die beweerde geen boeken meer te recenseren die
  niet aan haar gewenste mensbeeld voldeden(lees: politiek correct ) en
  nu deze uitlatingen van een lichtelijke gestoorde.verwarde (ik kan het niet anders zien)
  Journalist. Frankrijk,mede het land van Mevr. Le Pen won met 4-0 tegen een Nederlands
  elftal dat gewoonweg slecht voetbalde Kwam de zege van Frankrijk door Mevr. Le Pen?
  Niemand van het Journaille zou zo,n zin in zijn of haar stukje of Analyse opschrijven
  behalve ene Bert Wagenaar want zelfs een klein Kind zou zijn of haar vingertje leggen op de absurditeit ervan
  Mijnheer Wagenaar heeft blijkbaar zo,n bloedhekel en is zo bezeten van de heer Geert Wilders en de heer Thierry Baudet dat dat zijn verstand gaat aantasten.

  De Volkskrant was al een zeer eenzijdig opninierende krant.
  Met mevr. Persis en
  de heer Wagendorp,die beiden hun kritisch vermogen hebben verloren in dienst
  is de krant als informatiebron waardelooos
  Dat noemt zich kwaliteitskrant

  1. Asha ten Broeke is wel de primus inter paris daar. Wetenschapsjournalist die nog geen causaal verband kan onderscheiden van een correlatie.

   Persis is gewoon onbekwaam en onzeker, schatplichtig aan haar bubbel. Wagenwiel heeft echt een midlifecrisis. Hij is gek. Lees daar over. Het zijn pubers op leeftijd. Gestoorden. Manische dwepers.

   Remarque moet ze alledrie dumpen. Inclusief geblondeerde overgang de Rek. Maar dat durft’ie niet. En Wittemannetje is ook alleen maar links vanwege een alcoholische vader.

   Nee, het is fijn daar. Desintegratie in slow motion. Papa hoe ontstaan revoluties? Nou, gewoon, onnadenkendheid compenseren met vasthoudendheid. Heel menselijk, heel fout.

   En daaaaan? Nou, doodjes, beetje. Schuldig voelen en dan achter Napoleon aanlopen of Merkel. Tijdelijk is het tegengegaan door goede scholing maar toen verlaagde men de opleidingen en trapte iedereen weer in de oude val.

  2. Tja, wat speelt zich in het hoofd van een persoon af, als dit soort bespiegelingen op papier het resultaat zijn? En wat is het doel hiervan? Het tentoon stellen van je eigen- , diepe treurnis, wanneer je er achter bent gekomen dat je gewenste wereldbeeld niet klopt en er nooit zal komen. Waarom stop je dan niet gewoon helemaal met alles; twitter, schrijven en überhaupt iemand laten merken, dat je denkt te bestaan? Ga weg! WEG, KSSSST….

 5. Men schijnt op links nog niet te beseffen dat men het moreel gelijk sinds enige tijd niet meer aan haar zijde heeft. Elke keer als de Volkskrant, Spekman, Maarten van Rossem of iemand van de VARA zich negatief uitlaat over Wilders of Baudet levert dat stemmen op.

  1. Heerlijk he? Paradigmawisseling. Er zijn een paar mooie. Roemenie natuurlijk en Berlijn 45. Vele Duitsers gooiden zich van de ruines uit schaamte.

   Dat links gaat nog eens heel klein worden.

   We weten toch dat Balthasar Geerards nog met twee afgehakte stompen zwaaide? Zo hardnekkig is de gelovige.

   Daarom werden de gebroeders de Witt ook opgegeten. Geen risico.

   We maken nog mee dat links in bejaardenhuizen geschopt gaat worden.

   Niet eerlijk. Maar het alternatief is erger.

   1. Ja, ik kan niet ontkennen dat het me goed doet. Sinds men ter linkerzijde het oude electoraat heeft ingewisseld voor de allochtone kiezer en andere groepen die de zieligheidscontest potentieel kunnen winnen, is de teloorgang onvermijdelijk geworden.

    Het is tekenend dat men dit tij niet heeft willen of kunnen keren, net als het tekenend is dat men nog steeds niet doorheeft welke mate van aversie zij en hun retoriek bij de kiezer oproepen.

 6. Bonus voor De jolige Francisco! Als Nederland verloren heeft door Wilders en Baudet, dan heeft Frankrijk gewonnen door Le Pen. Volgens mij is het nog waar ook. Op de eretribune zaten in ieder geval twee EU losers broederlijk naast elkaar: Mietje Macron en de Lachende Scheerkwast. Twee snotneuzen zonder achterban, die allebei op hun bek zullen gaan, en niet met 4-0.

 7. Betalen voor een opinie? Die dooieboomerts zijn nog gekker dan ik dacht. Mij betalen moet je, linkse gek.

Reacties zijn gesloten.