2 gedachten over “Promotieonderzoek: Hoe kan politieke participatie van dieren bevorderd worden”

  1. Antwoord

    Een Luis in de pels van de heer Rutte (op zijn beurt weer het schoothondje van
    Angela Merkel)

  2. Ze kunnen steeds weer een beetje dieper richting totale breinschurft zakken.
    Mijn proefschrift over dieren: Sommige eten gras. Andere vreten graseters. Een kudde dieren tolereert absoluut geen andere concurrerende kudde. Mieren, wolven, tijgers; allemaal vallen ze nieuwkomers in ‘hun’ gebied aan en doden ze. Tot de laatste pup, larve, welp. De dieren die het goed gaat en in een gebied heersen, zullen nooit nieuwkomers toestaan mee te eten uit de ruif. Hooguit zullen ze wat vrouwelijke exemplaren in de kudde opnemen. De vrouwtjes zijn voor de sterkste man. Kortom: precies wat de UvA graag zou zien, toch?

Reacties zijn gesloten.