8 gedachten over “Bewijs: totalitair links Nederland kan niet lachen om ‘islamofobe’ Arjen Lubach”

 1. Ja, iemand die gefundeerde kritiek uit op consequente indoctrinatie van kinderen waardoor deze volledig buiten de samenleving komen te staan waarin ze zijn geboren – dat moeten we niet willen met z’n allen.

  We kunnen beter doorgaan met het effectieve beleid van de afgelopen 30 jaar, namelijk GEEN kritiek hebben op islam. Dit heeft namelijk de integratie enorm bevorderd.

  Hoewel er gelukkig enkelingen zijn die wél kritisch zijn op de eigen islamitische cultuur – een deel van de gasten in het programma kaaskop of mocro – viel meteen op dat zelfs één van degenen van wie verwacht mag worden dat hij meer liberaal is, de presentator van het programma, conservatiever is dan elke christen die ik ooit in Nederland ben tegengekomen. Hij gedraagt zich letterlijk t.o.v. andere groepen zoals blanke Afrikaners zich gedragen t.o.v. niet-blanken (en ik kan u verzekeren dat dit ook de laatste 30 jaar weinig is veranderd).

 2. Ik vond het filmpje op een duidelijke manier uitleggen wat de islam (salafistisch of niet) wil.
  Hulde aan Lubach en zijn team dat ze dat aangedurfd hebben. De linksche kritiek komt dan ook niet onverwacht maar vind ik wel onbegrijpelijk, maarja ik vraag me vaak af hoe de linksch-mens denkt. De docu van Jan Leijers allah in europe (vanavond VRT) toont ook aan dat er een iets mildere europese vorm bestaat maar door de bank genomen blijft het iets pre middeleeuws ademen. Aangezien deze religie 700 jaar na het christendom is ontstaan, verwacht ik dat er nog een lange weg te gaan is. En die wordt niet ingekort door alsmaar toe te geven.

 3. Mevr. Bergman doet liever gemaakt geschokt, dan dat ze Lubach ff terugkijkt, voor een eigen oordeel; “Wow, echt?” Nee trut!

 4. De mensen van identitair verzet waren ongewapend op het dak van de islamitische MIDDELBARE en geen basisschool. Het is voor de linksch-mensch zelfs op detailniveau blijkbaar onmogelijk om objectief te zijn. De enige overeenkomst van identitair verzet met linksche betogers is de bivakmuts

 5. Allereerst Het siert de man en zijn Team eens een keertje niet weg te kijken
  Maar ,,Islamofoob,, of niet Ik heb nog nooit gelachen om de grapjes van
  dit Baby Faceje Uitermate ondermaatse (kwalitatief dan) lolletjes .

Reacties zijn gesloten.