ThePostOnline

Ajiedj Bakas samengevat, de bonusquotes

5 December 2017 16:27

Via: http://cult.tpo.nl/2017/12/05/aandachtsoorlog-en-giftige-identity-politics-creeren-verzetscultuur/

 

“De fascistische groep ‘Kick Out Zwarte Piet’ (KOZP) werd groot gemaakt door de NPO in het algemeen, en omroep BNNVARA in het bijzonder. Kritiekloos kregen de werkloze klaagnegers dag in dag uit, jaar in jaar uit, een podium bij dit publieke omroepbedrijf, met name bij presentatoren Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw. Inmiddels heeft de AIVD KOZP gekwalificeerd als terreurorganisatie. Maar de fascistoïde propagandamachine die deze terreurgroep op Goebbelliaanse wijze groot maakte (met belastinggeld van de Nederlandse burgers) gaat vrijuit. Nog wel.

“Goebbels wist als geen ander hoe hij woorden moest gebruiken om te veranderen in massavernietigingswapens. BNNVARA heeft goed naar hem geluisterd.

“Toen NPO-Führer Shula Rijxman onlangs opperde dat belastingbetalers en kabelbedrijven dat bedrag maar moesten ophoesten, werd ze weggehoond. Je kan niet dag in dag uit, jaar in, jaar uit, een heel volk voor racisten en seksisten uitmaken en daarna verwachten dat datzelfde volk vervolgens je Goebbelliaanse propagandamachine gaat financieren. In een tijd van global political awakening werkt dat niet meer.

“De NPO en MSM hebben de grote fout gemaakt de giftige identity politics over te nemen, die de laatste tijd uit de VS is komen overwaaien. MSM maken daarmee dezelfde fout die de Democratische Partij in de VS maakte. Door het omarmen van identity politics vervreemdde de partij zich van het overgrote deel van de bevolking.

“De huidige Piet-haat is volgens mij, maar ik heb een boosaardige geest, gewoon bedacht om opnieuw te kunnen cashen. Niet voor niets wordt de al lang afgeschafte slavernij erbij gehaald en is er een roep om herstelbetalingen. De strategie is: praat Nederlanders schuldgevoelens aan en troggel ze daarna gratis geld af.

“Maar feministen willen ook aandacht. Aandacht die zij vroeger kregen gaat nu naar moslims en negers. Ik denk dat ze daarom de MeToo-campagne hebben bedacht, om ook weer aandacht en geld te werven.

“Het policor-fascisme dicteert dat alle minderheden lief zijn. Over de huidige slavenhandel van negers in Libië wordt dus niet gesproken. En over de slavernijpraktijken van Arabieren en Ottomanen vroeger hoor je ze ook niet.”


 
True managed webspace

Lees ook deze artikelen

WOLVEN IN DRENTHE ZIJN BUITENAARDSE WEZENS: ‘HUN DNA IS RADICAAL ANDERS’

TIJDREIZENDE FIETS IN GRONINGEN: POELESTRAAT BLIJKT PORTAAL NAAR HET VERLEDEN

BABY MET GOUDEN TANDEN GEBOREN, ARTSEN GESCHOKT

BLOEDDORSTIGE KABOUTERS ONTVOEREN DIEREN UIT ASIEL IN GRONINGEN

BIZARRE METRO-ERVARING: Twee jongens via metropoortjes in ‘ander universum’ terechtgekomen

MYSTERIEUZE VERDWIJNING IN UTRECHT: Studente beleeft introductiedagen in jaren zeventig

SCHOKKEND: MAN VERDWIJNT IN PARALLEL UNIVERSUM TIJDENS BUNGEEJUMPEN

KLM Boeing 747 Sint Maarten

PLANE PORN

ART: SERGEY VINOGRADOV

MORGAN FREEMAN

THIS IS NOT MORGAN FREEMAN…

Pieter Omtzigt

‘CDA ZONDER PIETER OMTZIGT GEDECIMEERD, PROBEERT NU ZETELS TE SPROKKELEN’

Ruben uit Seahorse Parents

RUBEN (M) IS ZWANGER, THE MOTIONPICTURE

Mona Keijzer

PREMIER MONA KEIJZER (BBB)?

Beatrix van Oranje op de Groene Draeck

RTL ”’NIEUWS”’: FOUT HOUT OP EEN BOOTJE VAN DE ORANJES, STOP DE PERSEN!

Sonja van den Ende

POETINS NUTTIGE NEDERLANDSE IDOOT!

Pieter Omtzigt

PIETER OMTZIGT: ‘BOEK MET CDA IS DICHT’

Pieter Omtzigt

PIETER OMTZIGT HEEFT ‘VEEL MOOIS TE VIEREN’

obesitas

OZEMPIC: AFVALLEN DOOR ZELFMOORD?

TPO Podcast