Facebook Twitter rss
2 gedachten over “Ouders H&M-modelletje moeten verhuizen na gedram, ophef, terreur door SJW’s”

 1. Jeroen schreef:

  Ik had al eerder over haar een reactie gegeven, toen de kwestie net losbarstte, wat een goed en slim mens zeg!
  Haar commentaar nu:
  “Ik heb niet gezien dat hij de trui aanhad op die dag. Als ik het wel gezien had, dan had ik er waarschijnlijk niets op aangemerkt. Ik zie gewoonweg de connectie niet.
  Ik zie mijn zoon Liam, die model staat voor een trui en die trui heeft toevallig het woord ‘aap’ erop. Ik weet wat racisme is. Ik ben zelf ook wel eens uitgescholden voor ‘aap’ en mijn reactie was toen hetzelfde als de reactie van de wereld nu. Maar dat het op een trui staat betekent niet meteen dat het racistisch is.” Ze voegt toe dat ze de hele discussie graag achter zich wil laten en dat ze hoopt dat iedereen elkaars mening over racisme respecteert.”

  Jammer alleen dat de terroristische SJW’ers geen andere mening of zienswijze accepteren dan die van henzelf en met hun terreur ook zover gaan dat dit prachtmens moet verhuizen.

  Walgelijk, hoe extreem-links zich profileert. Walgelijk ook, hoe links dit niet veroordeelt en steeds lafjes de bek houdt.
  Als dat tegenwoordig links is, wil ik het nooit meer zijn want dit grenst aan fascisme.

 2. Nationalist schreef:

  Wen er maar aan,gebeurd hier ook, niks nieuws,veel Amsterdammers zijn al verhuist door overlast gevende apen die als mensen uitzien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *