Facebook Twitter rss

Wat die Goddelijke Kale van RTLZ zegt

Delen maar!
Linkspammer 21 april 2018 Artikel
5 gedachten over “Wat die Goddelijke Kale van RTLZ zegt”

 1. Vladimir schreef:

  Wat er in Amsterdam gebeurt, blijft in Amsterdam. Dat hoop ik toch zo….

 2. Bas van Stapelberg schreef:

  Laat die patsers van RTL/SBS a.u.b. in Amsterdam/Volendam bliven metmeen hoog hek er omheen. Wat een neoliberale fuckbende die RTLZ. De propaganda-zender van die kut werkgevertjes die de samenleving compleet verziekt heeft.

 3. Mr. Dooley/v.h. Het Makke Schaap schreef:

  Geachte heer van Stapelberg:
  Het was U wellicht ontgaan ,Maar de heer R.Veelo was hier ironisch.
  Roderich Veelo is,voor zover ik hem een beetje ken (TPO Podcast)echt een lieve man
  en zou wat mij betreft zo de nieuwe directeur mogen worden van de RTL groep

 4. 403 schreef:

  Jammer dat ik nooit AFA lui tegen kom! Ik zou dan graag voor hen in mijn rol als accident man kruipen. One by One.
  Voor wel denkende mensen wordt het tijd om het recht in eigen hand te nemen. (dit is geen oproep daartoe) maar wel het re(l)sultaat van het failliete politieke establishment,liegende elite en economen en de moslims.
  (Allemaal Facisten Apen) mogen onder toeziend oog van de politie ruiten ingooien en illegaal vuurwerk gooien. Echter als men met molotovcocktails de infiltratie van moslims tegen gaat bij een asiel(Grrr Slinks geluks)zoekerscentrum ben je een terrorist.
  Laat die burgeroorlog maar snel komen.
  Dit is overigens waarop onze politici, multinationals, economen en elite bewust aansturen het westen van europa is namelijk niet alleen cultureel, moreel maar ook economisch failliet.En doet aan keeping up appearances.In nederichland heeft vrouwe justitia geen blinddoek meer op.In Nederichland regeert de slang.Ben je geen nederichlander en geen moslim wel een minderheid sta dan op voor de echte oer Nederlander aangezien deze zichzelf niet kan beschermen en realistisch kan nadenken haal ze uit hun bubbel.Als dat bij dat volk uberhaupt mogelijk is.De laatste twee WO waren Nederlanders ook fout en slaafs.Hebben Nederlanders rubber uitgevonden en teflon?

 5. Bas van Stapelberg schreef:

  Niets is ironisch aan de RTL groep. Ook RTL speelt een afschuwelijk spel. Totaal journalistiek onwaardig. Als je toch ziet hoe RTL een onderdeel van wegkijkkartel is dan is RTL net zo verantwoordelijk voor de elllende als het partijkartel. RTl voert gewoon de Soros-agenda uit om Europa compleet te destabiliseren. Ieder medewerker van deze organisatie vormt eenngevaar voor democratie.
  Voorlopig is het met de vrije meningsuiting gedaan. Toch een fundament van democratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *