Facebook Twitter rss
2 gedachten over “Regering gaf geld aan “””bepaalde groepen””” in Syrië”

  1. Cees schreef:

    Wat een bijzonder keurig en overzichtelijk lijstje van onze regering. Dus, 25,6 miljoen euro is door Nederlandse belastingbetalers geïnvesteerd in dit plaatselijk buitje. Wat heel erg. Foei Nederlandse belastingbetalers, driewerf foei!. Wat wel weer goed is dat de investering toch duidelijk wat heeft opgebracht. Een fikse verrijking van onze kennissamenleving in de vorm van de sporadisch non-combattant van hoog opleidingsniveau die uit dankbaarheid voor deze bijdrage onze cultuur is komen verrijken.
    Nee….. eigenlijk een misdaad tegen de menselijkheid!!!!

  2. Nationalist schreef:

    Eurofielen plegen landverraad DAWA.stille oorlog tegen christenen is reeds begonnen. Islam partijen in Europa worden steeds groter en gaan in de toekomst verenigen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *