Facebook Twitter rss
 
   
 

6 gedachten over “Thierry Baudet gestopt met masturberen”

 1. De Jolige Francisco schreef:

  Dan wil ik bij deze de heer T. Baudet van harte feliciteren met zijn nieuw gevonden geluk.

  (Als jullie hopen op wat ranzige reacties dan ,,shame on you,,)

  1. Martin schreef:

   En zo is ‘t…

 2. Talmen Kolijs schreef:

  Niet te roeg my dear Thierry, tweede gat vanaf de nek. Waf waf.

 3. Pierre Lebon schreef:

  Ik zou een veelbelovend politicus als Baudet willen zeggen, dat ik en veel anderen met mij, er niet in ge├»nteresseerd zijn, wanneer hij wel of niet ophoudt met masturberen. Net zoals ik de vraag “nog geneukt?” aan een minister president onfatsoenlijk en plat vind. En dat zeg ik als die-hard fan van GeenStijl vanaf het eerste uur.

 4. Xander de Uyl schreef:

  Standaard reactie Thierry. Had je moeten weten. Liefdesdeskundige…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *