Facebook Twitter rss
 
   
 

2 gedachten over “Schokkend: Telegraaf publiceert maanden oud ‘nieuws’”

  1. De Jolige Francisco schreef:

    Even op het verkeerde spoor: zag iets staan over kwal en oud nieuws en ik moest
    direct aan de heer A. Pechtold denken
    Blijkt een ietwat minder walgelijke variant het Portugees Oorlogschip

  2. Telegraaf is net als de PvdA trekken aan een dood paard. Wat is deze krant door de mand gevallen zeg. Twee maanden voor de verkiezingen compleet ander nieuws gaan melden. In opdracht de ‘ Goednieuwsshow’ brengen. Alles was perfect, maar dan ook alles. Alle raketwetenschappers waren aan het werk. Criminaliteit was opgelost en politie was de meest fantastische organisatie van Nederland. Er waren geen problemen meer in de zorg. Het ging maar door. Voor alle veiligheid werden de lastige reacties uitgeschakeld.
    Een totale aanfluiting dat tuig. En nu? Opeens weer hetzelfde als een paar jaar terug. Alle vluchtelingen zijn gelukkig weer crimineel. Ellende volop. En de Telegraaf probeert weer handenwrijvend hun rotzooi aan de man te brengen. Jammer dat inmiddels heel Nederland het heeft gehad met dat achterbakse gutmensch krant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *