Facebook Twitter rss
 
   

Het kán dus wel, een politiekorps dat gewoon aangiftes opneemt en boeven oppakt

 
Linkspammer 26 juli 2017
 
 
 

3 gedachten over “Het kán dus wel, een politiekorps dat gewoon aangiftes opneemt en boeven oppakt”

  1. Van Nederlandse politie is ruim 30 jaar bekend dat zij amper aangifte opneemt. Vaak denken mensen dat zij aangifte doen terwijl er slechts voor de schijn een melding wordt gemaakt. Zo wordt er gesjoemeld met cijfers. Al 30 jaar aan de gang onder het bewind van VVD en CDA minister de brulkikkers met hun grote slabek wat slechts gebakken lucht is. Mensen bekeuren die 5 km te hard rijden en Marokannen die bijna ieder nacht plofkraakjes plegen niet aanpakken. Het is toch een superflater dat 3 overvallers op de vlucht van Duitsland naar Nederland nog niet gepakt kunnen worden. Maar zij reden dan ook hard is het excuus. Je zou bijna denken dat het Nederlandse politie korps wordt bemand door de ex Dutchbatters, ja sorry als het eng of bevaarlijk wordt zijn we weg. Nederlandse politie een grote schandvlek voor het volk. Aangifte doen nee daar doen wij niet aan, bedankt VVD.

  2. Claasje schreef:

    Ja maar luister eens, de nederlandse politie heeft het toch veel te druk…… althans dat zeggen ze.
    Waarmee dan is me tot nu toe niet geheel duidelijk, want dat bonnen uitschrijven, theedrinken en iftarren hebben nu toch wel gehad?

  3. Vladimir schreef:

    Misschien dat wat realiteit gericht handelen kan worden geleerd middels een half jaarlijkse stage in Willemstad? Kan nooit duurder zijn dan een politiebobo-feestje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *