Facebook Twitter rss
 
   

Gender, hoe zit dat ook alweer? (Vroeger, toen er nog onderwijs werd gegeven)

 
Linkspammer 28 juli 2017
 
 
 

2 gedachten over “Gender, hoe zit dat ook alweer? (Vroeger, toen er nog onderwijs werd gegeven)”

  1. Hans schreef:

    Niet waar! Gender bestaat niet. Het is een sociaal construct. Alleen mensen die genderstudies hebben gevolgd weten hoe het zit. Die smerige biologen die naar verklaringen vanuit de natuur aan het zoeken zijn, zijn obsessief.

  2. zakindestron schreef:

    als links de transgenders straks laat vallen omdat de islam programmapunt nr. 1 is dan is het weer huilen. huilen dat links ze verraden heeft, huilen dat er helemaal niet zoveel transgenders zijn als links beweerde, huilen dat de rest van nederland niet helpt omdat ze die voor vanalles en nogwat hebben uitgemaakt tbv de linkse partijen, en huilen omdat de islam helemaal niet vredig is en dat dus het einde van transgenders betekent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *