Facebook Twitter rss
 
   
 

10 gedachten over “GroenLinks Amsterdam heeft vraag”

 1. Claasje schreef:

  Voor welk probleem is dit een oplossing? Allemaal een gevolg van de bezuiniging op geestelijke gezondheidszorg. Nu begint men te denken dat dit het nieuwe normaal is. Gekkies

 2. Hans schreef:

  Het is niet de bedoeling dat mensen belasting betalen opdat ambtenaren vervolgens voor deze mensen gaan besluiten wat zij wel en niet mogen zeggen. GL moet eens leren dat belastinggeld geen recht van de overheid is. De overheid moet zorgvuldig belastinggeld uitgeven op zo’n manier dat de gemeenschap er iets aan heeft, niet omdat een groep ambtenaren het een mieters idee vindt.

 3. zakindestron schreef:

  als dr ooit oorlog uitbreekt in nederland heb ik ook wel 1 vraag voor groen links.

 4. Vladimir schreef:

  Waarom is het voor sommigen zo ingewikkeld, dat als 1 % iets wil, maar t niet krijgt, dat die 1 % zich daarbij neerlegt? Je kunt gvd geen gesprek meer voeren, of je kwetst wel iemand. Voorbeeld: allochtoon. Waren er constant berichten als: A’toon wint goud; a’toon vangt winkeldief; a’toon helpt bejaarde oversteken; 96% a’toon heeft werk: het was een mooi woord. Achterhaald door de realiteit, is allochtoon een rotwoord, want verneukt door allochtonen. Man/ vrouw: precies wat je wilt zijn, al voor-, of pas na je verbouwing. Maar oeps; 3 drammerts en oppassen wat je zegt. Ben moe….

  1. Gait H.M. Leferink schreef:

   Vladimir, wat Hilvo-sprookjesland brengt is ALTIJD juichend als het over Allochtonistan gaat. Omdat ze daar hun ‘inspiratie’ opdoen in Vooroplopersveen, (dat zo’n 30 km Westelijk van het Mediapark ligt). Daar treft dat mediavolk elkaar in twee café ‘s, ‘de Zwart’ en ‘de Pels’. Het verklaart ook waarom de media vaak hetzelfde nieuws brengen, en waarom het al op de buis/scherm gekwakt wordt als in Drugsdorp-aan-de-Amstel een busje BIJNA de gracht in gereden is….. Anders gezegd: wat de MODETJES zijn in Crime-is-cool-City wordt ons door de strot gewurgd. En bij de NOS betalen WIJ dat ook nog…., net als de niet-Balkenende-norm salarissen van sommige lui daar.
   Nieuwste modetje: “Genderneutraal”…. Eén keer raden waar dat vandaan komt….
   Motto van het NOSsjenaal is blijkbaar: “Leuker kunnen we het niet maken, wèl geschifter!”
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  2. zakindestron schreef:

   zo’n beetje het hele clinton verkiezingsprogramma word nu in nederland uitgevoerd door links.
   daar is tenslotte al voor betaald in het hele pay to play programma en dat moet dan gewoon doorgaan anders worden de sponsors boos.
   leg clintons programma, de standpunten van soros, en de gebeurtenissen in nl maar naast elkaar. je kan zo zien wat de volgende stap is.
   de linkse baasjes in nl hebben wel een beetje haast, ze worden oud en willen voor ze omvallen nog die rooie revolutie meemaken die nooit komen gaat.

 5. Xander de Uyl schreef:

  Deze oplossing komt bij gebrek aan oplossingen voor de echte vragen. We noemen dit “prioriteitenziek”.

  Voor autisten wordt ook niet de hele wereld omgegooid terwijl die in brand staat.

  Bovendien, volgens Cruijff: als minderheden in je elftal meerderheden willen zijn is het voorbij met het succes. Ken uw plaats geldt ook voor minderheden.

  Kortom, niks anders dan oorlogsvoorbereiding deze onzin.

 6. 403 schreef:

  GroenSlinks is een partij van micro management. Denkende dat iedere allochtoon achter hun staat. Het zijn voornamelijk de knuffel allochtonen en de moslims die hen gebruiken ook daar is groenslinks te dom voor omdat in te zien.
  Toch blijven GroenSlinksers hypocriet jaren lang inproductief zijn op belasting geld teren en als ze groeien in de partij worden het graaiers bij bedrijven waar ze eerst tegen waren. Gewoon als de VVD.

 7. Tsja schreef:

  Genderneutraal, het oplossen van alle problemen rond homo (M/V/?) intolerantie, gelukkig kan nu iedereen weer hand in hand lopen met zijn/ haar/? partner zonder bespuugd, beledigd en/of in elkaar geslagen te worden. Kunnen meteen die beveiligingscamera’s weg hoeven ze niet ge pre set te worden.

 8. zakindestron schreef:

  oh ja rutger, vragen:
  waar/naar wie moest die bom die ze bij team jesse hadden geknutseld eigenlijk naar toe?
  wat ga je doen als groen links niet meer bestaat/opgeheven is/verboden is?
  ga je dan bij de rara, hang je jezelf op, of vlucht je naar noord korea?
  hoe is jullie toon als je niet meer word ingedekt van bovenaf maar als een kale burger op straat staat?
  de antwoorden interesseren me geen reet dus doe verder geen moeite badmuts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *